Renginyje dalyvavo Asta Valentaitė, Karolina Toleikytė, Gediminas Žilinskas ir Deimantė Kazėnaitė, Indrė Stonkuvienė, Elena Puikokaitė ir Saugirdas Vaitulionis, Elžbieta Mazurevičiūtė ir Mantas Pitkauskas, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė su vyru verslininku Vitalijumi Javčenkovu, Monika Šedžiuvienė, Asta Muralytė ir Jolanta Sadauskienė, dizainerė Diana Vapsvė, Inga ir Aivaras Stumbrai, Ingrida Martinkėnaitė su vyru Mindaugu Urbonu, Justina Gafarovaitė, Milita Daikerytė su mama Sonata Daikerienė, Dovilė Viršilaitė, Gerda Stelemekaitė.

Kaip rašoma pranešime spaudai, virtuvės šefas Liudas Valančiūnas svečių vertinimui pasiūlė po antienos, jautienos ir krevečių užkandį, brandintos jautienos kepsnelį su ančiuviais gardinta bulvių koše bei jūros šukutę, aplietą gardžiu padažu, o degustacijos pabaigoje patiekė klasikinį desertą – sūrio pyragą.

Jis sakė, jog daug kartų ragautas desertas nuobodus tik tada, jeigu jis prastai pagamintas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)