Pasveikinti pirmosios tokios vietos Vilniuje su svarbia sukaktimi susirinko būrys žinomų žmonių. Kvatojančius iš širdies ir netgi improvizuojančius scenoje galima buvo išvysti netikėtą duetą: vestuvių organizatorę Kristiną Kaikarienę ir TV laidų vedėją Žygį Stakėną. Į spektaklio šurmulį įsitraukė ir Saugirdas Vaitulionis, Neringa Zeleniutė, Dovilė Stakėnienė, Elena Puidokaitė - Bruzgulienė, Rima Olberkytė, Gediminas Jaunius ir kiti žinomi veidai. Visi susirinkę ne tik stebėjo improvizacijas, bet ir dalyvavo jose kartu su profesionaliais aktoriais.

„Malonu matyti tiek daug aktyvių ir gerai nusiteikusių „Uptown Bazaar“ gerbėjų. Ši šventė svarbi, kaip pirmagimio gimtadienis. Pirmieji mūsų veiklos metai buvo kupini ne tik skonių, emocijų, kūrybos, bet ir įveiktų iššūkių ir neįkainojamos patirties. Nuoširdžiai dėkoju visam kolektyvui ir šeimai“, – kalbėjo projekto idėjos autorė ir vadovė Renata Polujanskienė.

Kauno gatvėje įsikūrusio išskirtinio turgaus vadovė džiaugėsi, kad „Uptown Bazaar“ išaugo šefo pameistrio prijuostę ir per vienerius metus užsiaugino būrį ištikimų klientų.

Gurmanišką ir kokybišką pasaulio virtuvių maistą vertinantys žmonės į čia renkasi ne tik pavalgyti, bet ir pabendrauti. Lankytojai čia užsuka su šeimomis, kolegomis, draugais ir net augintiniais.

„Visada smagu matyti mažuosius smaližius ir laimingas jų mamas, galinčias pailsėti nuo blynų kepimo ir pusryčių ruošimo savaitgaliais. Tėčiai visada randa gurmaniškų užkandžių, jaunimas renkasi madingą miesto maistą, o sveikuoliai lepinami šviežiai spaustų sulčių koktelių ir glotnučių įvairove“, - sako Renata.

Jau metus naujamiestyje veikiantis gastronominis turgus nuolat ieško naujų skonių, renginių idėjomis, keliauja per pasaulio virtuves, surengė smidrų, austrių ir net kanapių gastronominius festivalius.

Šeštadienį, „Uptown Bazaar“ laukia visų lankytojų ir kviečia į labai smagų ir kaloringą gimtadienio šurmulį. „Visų užsukusių lauks trijų aukštų įspūdingas kūrinys, papuoštas rekordiniu skaičiumi spurgų ir kiti skanėstai. Skanausime, bendrausime ir linksminsimės su kvatojančiais ilgakojais klounais!”, – sako visada besišypsantis turgaus kolektyvas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)