Atostogų akimirkomis Gabrielė dalijosi socialiniuose tinkluose, čia pat aprašė, kaip turėtų atrodyti tobulas poilsis.

„Mes dažnai sakom, kad reikia poilsio… Kelioms dienoms kažkur išvažiuoti, pabėgti iš miesto, bet tikras poilsis yra tada, kai nereikia tvarkytis, tampyti daiktų, maišų, keltis ryte vesti šuniuką, nereikia gaminti, nereikia nieko daryti, nereikia galvoti apie darbus (nors mano atveju, kad ir kaip stengčiausi, vistiek nepavyksta kelioms dienoms atitrūkti), tiesiog mėgautis šiluma, skaniu jau pagamintu maistu, tobula aplinka, jūra, baseinu, romantiškais vaizdais ir mylimiausiais šalia. Šįkart atostogas galiu pavadinti tikromis atostogomis, nes atostogos tokios ir turi būti! “, – rašė Vasha.

Kiek vėliau žinoma moteris pasidalijo keliais kadrais su puikiu atsiveriančiu vaizdu.

„Noriu likti laiminga. Man tai – didžiulis tikslas“, – pažymėjo atlikėja, įsiamžinusi besideginanti.

Delfi primena, kad neseniai Vasha įsigijo savo nuosavus namus.

„SVAJOK, TIKĖK, DIRBK, MANIFESTUOK! Mano mantra, kuri man padėjo pasiekti savo svajonės, didžiausio tikslo šiai dienai – MANO NAMAI! Kiek daug laiko, nervų, vargo reikėjo, kad pagaliau jausčiau ramybę ir tokia laimę viduje! Ir nesidžiaugti garsiai neišeina! JEI GALIU AŠ – GALI IR TU!“ – su sekėjais džiugia žinia pasidalijo Gabrielė.


Atlikėja Delfi atskleidė, kad prie būsto paieškų užtruko ne vienerius metus.

„Buvo labai sunku išsirinkti. Tiesiog lankantis kiekviename objekte daug kam apimdavo tokia namų aura ir jausmas. Ir staiga pagaliau po ilgų paieškų kažką pajaučiau, todėl ir įsigijau tokius namus“, – kalbėjo Gabrielė.

Pasiteiravus, kokie jausmai apima jau turint nuosavo būsto raktus, moteris neslėpė šiek tiek jaučianti nerimą.

„Daug kas tai vadins problemomis, bet jos labai malonios, nes sieki savo tikslo ir pagaliau pasieki“, – džiaugėsi atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją