Kaip ir kiekvienais metais, per šventes G. Canuel vyks pas savo mamą, žolininkę Adelę Karaliūnaitę į svečius. DELFI dainininkė pasakojo, kad jokių linksmybių neplanuoja, mieliau laiką skirs šeimai. „Mano močiutė buvo žiemos švenčių dvasia. O dabar, kai jos nebėra, kažko trūksta“, - sakė G. Canuel.

Pasak pašnekovės, dovanos buvo aktualiausios vaikystėje – tada, kai dar tikėjai Kalėdų Seneliu. Gintarė su vyru vienas kitam stengiasi dovanoti tokias dovanas, kurių šiaip nenusipirksi. Moteris juokėsi, kad Marcui didžiausia dovana būtų sniegas. Šiais metais sutuoktiniai nusprendė apsikeisti lygumų slidėmis ir žiemą praleisti aktyviai – slidinėjant Lietuvos miškais.

„Mano draugei vyras padovanojo dulkių siurblį. Geras daiktas, bet... Manau, kad buitiniai dalykai neturėtų būti dovanos“, - svarstė G. Canuel.

Savo dukrai Gintarė dovanos kol kas neturi. Moteris juokėsi, kad mažylei įdomesni suaugusiųjų daiktai nei žaislai iš parduotuvės: „Su šaukšteliu ji žaidžia ilgiau nei su barškučiu. Gal dovanosime jai roges. Turime du didelius šunis, Sofiai paaugus, galės pasivažinėti rogėmis su šunimis.“

G. Canuel vyresnysis sūnus mamos dovanų paprašė mobilaus telefono ir knygų. Pasak pašnekovės, Naglis labai mėgsta skaityti, o knygų jam niekada nebūna per daug.

Dainininkės šeimoje Kūčios nepraeina be burtų. Prie stalo susėdusi šeima traukia šiaudus, skaičiuoja kūčiukus lėkštėje, pila vašką į vandenį, meta batą. Jei jis atsisuka į namus – niekur iš jų neišeisi.

Anksčiau švenčių metu Gintarės gyvenime būdavo daug streso. Viskas vykdavo labai greitai: filmavimai, koncertai, pasiruošimai. Su artimaisiais moteris susitikdavo tik per Kūčias, Kalėdas skirdavo darbui. Dabar – viskas kitaip. Dainininkė mėgaujasi šventine nuotaika, kartu su vyru sukasi virtuvėje, išbando įvairius imbierinių sausainių receptus: „Šiandien šventės kur kas svarbesnės, atrandi jas iš naujo. Vaikams daryti šventes būtina. Kuo daugiau pasakų jie patirs, tuo bus geresni žmonės.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)