Ronaldas šiuo metu atstovauja Latvijos Jėkabpilio „Jekabpils“ ekipą. Ir nors santykius porai tenka palaikyti per atstumą, Gabrielė DELFI tikino, kad tai nesukelia didelių rūpesčių. „Mes pakankamai dažnai matomės, jis grįžta visada, vos tik gauna laisvą dieną“, – pasakojo daug laiko tėvų namuose Kaune praleidžianti, bet Vilniuje gyvenanti atlikėja.

Anot jos, nereikėjo ilgai laukti, kol suprato, kad santykiai rimti. „Per labai trumpą laiką supratau, kad tai žmogus, apie kurį labai seniai svajojau, – nusišypsojo Gabrielė. – O mama visuomet sakydavo, kad svajočiau atsargiai, nes svajonės pildosi.“

Gabrielė Grygolaitytė ir Ronaldas Rutkauskas
G. Grygolaitytė neslepia, Ronaldas šalia jos atsirado pačiu juodžiausiu laikotarpiu: „Kai nieko nenorėjau ir nesitikėjau. Kaip ir sakoma, niekada nereikia kažko ieškoti ir laukti, reikia tiesiog gyventi ir likimas suveda žmones, jei jie vienas kitam skirti“.

203 cm ūgio Ronaldas, nors dar tik 23-ejų, jau spėjo užsitarnauti perspektyvaus krepšininko titulą. Šiuo metu Latvijoje žaidžiantis vaikinas krepšininko karjerą pradėjo Arvydo Sabonio krepšinio mokykloje, vėliau atstovavo Stokholmo „BG Fryshuset“ ekipą, vėliau to paties miesto „08“ ekipą, o būdamas dvidešimties vilkėjo ir Baltarusijos komandos marškinėlius.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)