„Mane pirmadienį paleido, paleisdami apklausė“, – DELFI pasakojo G. Einikis. Konfliktas tarp sutuoktinių kilo šeštadienio pavakarę. Kaip pasakojo pati Jurgita, ji buvo namuose, o jos vyras Gintaras grįžo namo su jai nepatikusiu draugu. Pirminiais duomenimis, neblaiviam G. Einikiui nepatiko žmonos prašymas pasišalinti iš namų, tad jis pakėlė prieš ją ranką. Moteris skundėsi kojos sumušimu, tačiau į medikus nesikreipė.

Pats Gintaras pasakojo, kad iš tikrųjų grįžo namo su draugu. Jis neneigė, kad prieš grįždamas buvo pakilnojęs linksmybės taurelę (policijos komisariate, patikrinus vyro girtumą, buvo nustatyta 2,49 prom.). „Gal už durų užkliuvau, susvyravau ir atsirėmiau į ją. Jokio konflikto net nebuvo su ja. Gal kiek ją kliudžiau tarpdury“, – pasakojo G. Einikis.

Jis, kaip ir Jurgita, patvirtino, kad pareigūnai jį sulaikė ne namuose. Tiek jis, tiek jo draugas, supratę, kad jų Jurgita nepageidauja matyti savo namuose, pasišalino.

Su Gintaru kartu buvęs draugas – jo kaimynas. Jis taip pat turėjo duoti parodymus policijos pareigūnams, tačiau kai šįryt G. Einikis susisiekė su tyrėja, išgirdo, kad parodymų nebereikia. Tyrėjai paskambinęs vyras išgirdo, kad tyrimas nutrauktas.

Tiesa, Jurgita Einikienė prieš kelias valandas susisiekusi su DELFI tikino, kad jokių žinių apie nutrauktą tyrimą nėra gavusi. Tą gali paaiškinti G. Einikio versija: esą tyrėja jį tikino, kad nutartis yra išsiųsta paštu, tad kol ji pasieks G. Einikių buto pašto dėžutę, gali užtrukti net kelias paras.

G. Einikis pasakojo, kad visas konfliktas įsižiebė lyg perkūnas iš giedro dangaus. „Penktadienį viskas buvo gerai...“, – tikino krepšinio legenda. Pasakodamas visą įvykių seką, G. Einikis pabrėžė, kad visus kartus, kiek prieš jį buvo pateikti kaltinimai, šie nepasitvirtino.

Šiuo metu visa šeima, Jurgita, Gintaras ir jųdviejų dukra, gyvena G. Einikio tėvams priklausančiame bute. Jau ne kartą dėl netinkamo vyro elgesio policijos pagalbos besikviečianti Jurgita dar prieš kelias valandas DELFI tikino, kad norėtų, jog Gintaras nesiartintų nei prie jos, nei prie jų vaiko.

Ikiteisminis tyrimas buvo nutrauktas pritrūkus duomenų
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (146)