Vyras nurodė, kad paskutinė vieta, kurioje jo žmona dar turėjo telefoną – Kauno senamiestyje esanti kavinė „Pas Stanley“ (Vilniaus g. 24).

Skelbimu pasidalino ir pati dainininkė, pridūrusi, kad nors tikėtis atgauti telefoną yra naivu, bet vilties ji neprarandanti.

Pastaruoju metu tiek socialiniuose tinkluose, tiek žiniasklaidoje pasirodo vis daugiau įvairių istorijų, kaip viltį praradusiems savininkams pavyko atgauti jų brangius daiktus. Padėkite telefoną atgauti ir Godai!

Po DELFi pasirodžiusio straipsnio į redakciją kreipėsi minėtos kavinės atstovė Aistė. „Šiandien apklausėme savo personalą, dirbusį vakar vakare, kuris aptarnavo stalelį, prie kurio sėdėjo ponia Goda. Jų teigimu, Goda nebuvo išsiėmusi telefono visos viešnagės pas mus metu. Todėl mes abejojame ar telefonas buvo pamestas būtent čia“, – elektroniniu paštu informavo „Pas Stanley“ darbuotoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (203)