Šiemet „Išsipildymo akcija“ kviečia ištiesti gerumo ranką ne tik Lietuvos vaikams, bet ir karą išgyvenantiems Ukrainos mažyliams. Dar vienas akcijos tikslas šiemet − padėti ypatingų gabumų turintiems mūsų šalies vaikams. Prisidėdami prie šių kilnių tikslų, kaip ir kasmet, 2014-ųjų „Pyragų dienoje“ ir vėl noriai dalyvauja daugybė žinomų žmonių, Lietuvos pramogų pasaulio atstovų, visuomenės veikėjų.

Šiai gražiai iniciatyvai neliko abejinga ir dviejų mažamečių vaikučių mama, krepšininko žmona Goda Alijeva. Žavi šviesiaplaukė apsilankė Kauno klinikos „Bendrosios medicinos praktika“ surengtoje labdaringoje „Pyragų dienoje“, kur gardžiais ir kvapniais naminiais pyragais vaišinosi visi: medikai, klinikos pacientai bei daugybė geros valios žmonių. Teigiamų emocijų ir šviesių minčių kupino renginio metu surinktos lėšos bus paaukotos „Išsipildymo akcijai“.

Goda Alijeva liko labai sužavėta iniciatyva ir prasitarė, kad ji nuolat dalyvauja labdaringoje veikloje.

„Būtų keista nedalyvauti, juk viskas, ką padarai nuskriaustiems likimo žmonėms, grįžta gerumu tavo šeimai“ − atvirauja šeimyniška ir rūpestinga moteris.

„Manau šis renginys labai gražus ir prasmingas: jis suburia bendruomenę, skatina daryti gerus darbus, verčia prisiminti tuos, kuriems labiausiai reikia mūsų pagalbos. Tai puiki galimybė pasidalinti savo širdžių gerumu su ligoniukais ir likimo nuskriaustais vaikais“ − DELFI pasakojo Goda Alijeva.

Pyragų diena“ nėra vienintelis šios Kauno klinikos surengtas renginys. Įstaiga jau apie 20 metų dalyvauja labdaros ir socialiniuose rėmimo projektuose. Remiami senelių namai, vaikų prieglaudos, neįgalieji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)