Tarsi teatro scenoje naująsias nuotraukas kūrė Viktorijos mėgstamas fotografas Raimundas Švilpa, anksčiau įamžinęs erotinę „Mango“ merginų fotosesiją bei stilingas nuotraukas, kuriose dainininkės puikavosi vyriškais kostiumais ir koviniais šunimis.

Po dvynių ženklu gimusi atlikėja pasakojo nuotraukose norėjusi parodyti, kad ji – dvilypė asmenybė. „Vieną minutę galiu juoktis, kitą minutę – verkti. Galiu būti visokia“, - pasakojo Viktorija.

Dainininkę labiausiai sužavėjo kontrastas, kaip iš baltos mergaitės ji virto juoda moterimi. „Įdomu buvo stebėti, kaip keitiesi išoriškai ir kartu keičiasi tavo savijauta. Su baltais marškinėliais buvau tokia „lolitiška“, o kitas įvaizdis įpareigojo pasitempti. Nuo žmogaus išorės labai keičiasi ir jo vidus. Jeigu tu sau nepatinki, tai labai atsiliepia ir tavo bendravimui su kitais, požiūriu į kitus. Labai svarbu patikti sau ir mylėti save, kad visa tai galėtum padovanoti ir kitiems“.

V. Perminaitė atviravo, kad jai labiau patiko būti ta „juodąja“ fotosesijos veikėja, tačiau prisipažino, kad jai keisti savo šukuosenos stilių ir įvaizdį tiesiog būtų neįmanoma.

Nuo „Mango“ neatitolo

V.Perminaitės pirmasis solinis koncertas įvyks jau šį penktadienį Kauno bare „Bajorkiemis“. Jame bus galima išgirsti ir gerai pažįstamas „Mango“ dainas, ir naujus jos kūrinius.

Savo klausytojams ji pristatė dar tik du savo kūrinius - „Aš viena“ ir „Aš - Rožė“.

„Aš ne labai norėjau pabėgti nuo muzikinio „Mango“ stiliaus. Bet kokiu atveju, tai - popmuzika. Ji gal šiek tiek turi kitokį skambesį. Aš mylėjau tą grupę ir vis dar myliu“, - apie savo naująjį amplua kalbėjo ji.

Nors ji tikino, kad savo solinio debiuto labai bijanti, tačiau dėkojanti broliams Bendžiams už tai, kad ja patikėjo ir paragino sugrįžti į sceną be kitų „mangiečių“.

„Džiaugiuosi, kad sutikau tai daryti, nes iš pradžių, kai Gintaras su Mindaugu pasiūlė, sutikau ne iš karto, nes, kaip žinia, aš nepripratusi viena stovėti scenoje ir negalvojau, kad sugebėsiu, bet jie manimi tikėjo, mane įtikino. Patikėjau ir aš pati savimi“, - šypsojosi Viktorija.

„Man scena yra malonumas, gink Dieve, ne darbas, į kurią einu kaip į darbą. Tai – didelis malonumas, iš kurio dar gali ir gyventi. Na, dabar nežinau, kaip tuo kriziniu laiku apskritai išeis gyventi, bet aš džiaugiuosi tuo, ką darau“, - jokių abejonių nebeturėjo ji.

Fotoreportaže – akimirkos iš V.Perminaitės muzikinės karjeros:

Siūlome dar kartą prisiminti dieną su V.Perminaite:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją