Delfi žinoma moteris pasakojo, kad iki šiol šventes kartu su šeima ji visada sutikdavo pas savo senelius arba tėvus. Vis dėlto šiemet Kalėdos buvo ypatingos, nes Šv. Kūčių vakarienė vyko pačios I. Stumbrienės namuose.

„Susirinko visa giminė. Mums tai buvo ne tik didelė atsakomybė, bet ir didelė garbė. Visos šeimininkės atsinešė savo skaniausius patiekalus, tad ant stalo tikrai nesunkiai suskaičiavome jų 12, o vėliau visi smagiai žaidėme žaidimus ir keitėmės dovanėlėmis. Kadangi tai išties ypatingos akimirkos, labai norėjau jas įamžinti, kad šis prisiminimas išliktų kuo ilgiau“, – sakė I. Stumbrienė paklausta, kaip kilo idėja tokiai išskirtinei šventinei fotosesijai, kurioje fotografavosi ne tik jos šeima, tėvai, bet ir močiutė.


Įamžintose akimirkose matyti, kad visa jos susirinkusi šeima pozuoja šalia didelės eglės, kurią, kaip teigė žinoma moteris, teko puošti penkias dienas. Šis šventinis simbolis buvo padabintas tradicinėmis Kalėdų spalvomis.

„Raudona, auksinė ir žalia – pačios gražiausios kalėdinės spalvos, nepavaldžios nei laikui, nei madoms“, – teigė I. Stumbrienė.


Švenčių metu moteris džiaugėsi, kad pavyko bent trumpam sustoti, neskubėti, pasidžiaugti ramybe ir dėmesiu, kurį dalino brangiausi jos žmonės.

„Branginkime ir mylėkime tai, kas gyvenime svarbiausia – šeima“, – šalia pasidalintų nuotraukų rašė I. Stumbrienė.


O gražiausių metų švenčių proga moteris savo sekėjams linkėjo jaukumo ir šilumos pilnų namų, meilės, gyvenimo, kuriame netrūktų džiaugsmo ir laimės.

„Mums brangiausias laikas kai esame visi kartu. Tegu ir jūsų šeimose niekada nenutyla juokas ir džiugesys. Tegu šios Šv. Kalėdos būna ypatingos“, – rašė I. Stumbrienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)