DELFI primena, kad praėjusių metų rugpjūčio 22 dieną tuometinis Kauno rajono apylinkės teismas pripažino M. Vasiliauską kaltu, dėl augalų vagystės iš kapinių bei kapų išniekinimo. Teismas kauniečiui skyrė vienerius metus lygtinai. Šį sprendimą kaunietis apskundė, tačiau jo skundas buvo atmestas.

Teismas konstatavo, kad nors surinkti įrodymai yra netiesioginiai, tačiau jie pilnai įrodo M. Vasiliausko kaltę. Teismas konstatavo, kad ankstų 2010 metų balandžio mėnesio 17 dienos rytą Karmėlavos kapinėse M. Vasiliauskas vogė augalus nuo mažiausiai dviejų kapų ir padarė 400 Lt žalą.

Nuteistas lygtinai M. Vasiliauskas vėl pateko į teisėsaugos akiratį – šių metų balandį floristas vairavo automobilį, kuris nebuvo apdraustas, o birželio mėnesį M. Vasiliauskas neblaivus sučiuptas viešoje vietoje.

Už šiuos nusižengimus M. Vasiliauskui skirta 30 val. nemokamų darbų gydymo įstaigose. Šias valandas jis turės atidirbti per keturių mėnesių laikotarpį.

Pats M. Vasiliauskas savo nusižengimų neneigė ir sutiko su jam skirtomis papildomo poveikio priemonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)