„Byla gauta pernai rugpjūtį“, – BNS sakė Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovas Giedrius Janonis.

Be kaltinimų tvirkinimu, vyrui pareikšti kaltinimai ir dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Paprastai šis kaltinimas būna susijęs su būkle, atsiradusia dėl patirto seksualinio išnaudojimo.

Gaudentas Janušas išgarsėjo 2010-aisiais pasirodęs „Eurovizijos“ nacionalinėse atrankose su savo daina „Man nieko nereikia“.

2016 metais jis vedė savo išrinktąją Ingą Grigonienę. Poros santuoka buvo įregistruota Vilniaus santuokų rūmuose.

Tai labai malonus jausmas, tarsi upei suteikiama tėkmė, tarsi šachmatų sustatymas į vietas, - lyrinių epitetų tuomet negailėjo G. Janušas, paklaustas apie vidinę būseną. – Nors mes pripratę vienas prie kito, tačiau čia, oficialioje aplinkoje, vis tiek išlenda tas jaudulys.“

Tiesa, 2010 metais žinomas vyras buvo įsivėlęs į dar vieną skandalą. Delfi anksčiau pranešė, kad Vilniaus centre į nedidelį eismo įvykį, kurio metu buvo apgadinti du automobiliai, pakliuvęs skandalingasis „Eurovizijos“ dainų konkurso dalyvis G. Janušas neneigė, kad buvo išgėręs kelias taureles degtinės, bet niekaip nesupranto, kaip galėjo pripūsti 2,19 promilių alkoholio.

„Tuo metu mano mintys buvo tik apie mylimąją“, – teisme pareiškė G. Janušas.

Nustatyta, kad G. Janušo vairuojamas automobilis „Renault Megane Scenic“ sostinės Kalvarijų gatvėje, prie sankryžos su Konstitucijos prospektu, atsitrenkė į automobilį „Volkswagen Polo“.

Eismo įvykis įvyko, kai G. Janušo vairuojama mašina sustojo prie šviesoforo ir dėl neaiškių priežasčių ėmė riedėti atgal, kol atsitrenkė į kitą automobilį. Per eismo įvykį buvo apgadinti abiejų automobilių bamperiai.

Lietuvos atlikėjas baigė Jurbarko muzikos mokyklą (birbynės klasę), 1984 m. baigė Vilniaus J. Tallat-Kelpšos konservatoriją, vėliau studijavo Lietuvos muzikos akademijoje, kurią baigė du kartus - 1991 m. kompozicijos specialybę ir solinį dainavimą 1996 m., dar vėliau keletą kartų stažavo pas italų tenorą Gianfranco Checchele, 2003 – 2005 m. tobulinosi Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro Operos studijoje, kuriai vadovavo prof. V. Noreika, nuo 2003 m. jo vokalo mokytoju tampa garsus italų tenoras Gaetano Bardini, su kuriuo koncertavo Prahoje bei Vilniuje, 2005 - 2007 m. buvo Valstybinio dainų ir šokių ansamblio „Lietuva“ dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)