Dizainerė pasakoja praleidusi ištisas savaites Venecijos muziejuose, taip stebėjusi gyvenimą miesto gatvėse ir  besimėgavusi vietos architektūros stebuklais. Tai E. Tatarinovą įkvėpė sukurti kolekciją, kurios toną diktuotų XX amžiaus pradžia.

„Tai buvo laikmetis, kai viskas politikoje, ekonomikoje, kultūroje ir žmonių sąmonėje nepaliaujamai keitėsi. Naujojoje kolekcijoje jausis paslaptis, grėsmė, rafinuotumas, aristokratiškos manieros, net trapi laikinumo akimirka“, – sako mados namų „Femmes Fatales kūrybos direktorė E. Tatarinova, pristačiusi daugiau nei pusšimtį modelių. Beveik aštuoniasdešimt procentų darbo buvo atliekama rankomis.

Prieš kolekcijos pristatymą Europos ir Lietuvos elito atstovai buvo pakviesti prieš mados šou pakviesti į vakarėlį viename populiariausių sostinės klubų. Pasirūpinti ypatinga svečių sutikimo vakarėlio atmosfera buvo patikėta stilistui Mantui Petruškevičiui.

Renginio svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (149)