Besiruošiančią fitneso čempionatui, DELFI G. Lebedevą užtiko ten, kur ji pastaruoju metu praleidžia ypatingai daug laiko - stipriausio planetos žmogaus Žydrūno Savicko sporto klube.

Lieknutė ir smulkutė mergina sporto salėje, ne paslaptis, sulaukia daug susižavėjusių stipriosios lyties atstovų dėmesio. Kai kurie, neslepia ji, ir kavos bando pakviesti. Sunkumus kilnojanti figūringa gražuolė traukia ir moterų žvilgsnius. Tik damos paprastai nulydi Gretą pavydžiais žvilgsniais. Daugelis nesupranta, kam tokiai dailiai nuaugusiai merginai dar prakaitą lieti?

"Tačiau man nerūpi, ką kiti galvoja. Aš siekiu savo užsibrėžtų tikslų ir nesižvalgau į šalis. Darau tai dėl savęs, ne dėl kitų", - užtikrina Greta, sporto salėje kone kasdien praleidžianti apie dvi valandas.
Greta Lebedeva

Ruošiantis varžyboms grupės "Kitokios" narei apribojus mitybą ir dar labiau suintensyvinus treniruotes, merginos svoris nukrito iki 49 kilogramų.

"Iš tiesų aš labai sulysau. Nors sveriu tik keturiais kilogramais mažiau, bet raumuo sveria daugiau, nei riebaliukas", - paaiškina nuo rudens čempionatui intensyviai besiruošianti Greta.
Greta Lebedeva

Tačiau išbandyti savo jėgas Europos fitneso čempionate pasitaiko ne kiekvienam. Todėl į šią užduotį mergina žiūri labai atsakingai. Greta pasakoja, kad fitneso varžybos iš dalies yra kaip grožio konkursas.

"Dalyvės vertinamos ne tik pagal jų figūrą. Atkreipiamas dėmesys netgi į jų plaukus, odą, bendrą išvaizdą", - tikino G. Lebedeva.
Greta Lebedeva

Tobulas kūno formas turinti atlikėja su DELFI skaitytojais mielai pasidalino patarimais, kaip pavasarį atsikratyti per žiemą priaugtų papildomų kilogramų. Ir visai nebūtina eiti į sporto klubą. Suformuoti gražų kūną galima ir namų sąlygomis. Tereikia sąžiningai atlikti pratimus rankoms, pilvo presui, kojoms ir užpakaliukui.

"Labai svarbu kvėpavimas. Po pratimų taip pat būtina ištempti raumenis", - patarimais dalinosi Greta.

G. Lebedevos treniruotės akimirkos ir patarimai, norintiems sustiprinti savo kūną - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (375)