„Diena prasidėjo puikiai, su tortuku. Pasveikinti atvažiavo mama, buvome kartu su vaikais, šeima“, – džiugiai pasakoja Erika.

„Merūnas mane irgi jau spėjo pasveikinti. Tas sveikinimas nebūtinai turi būti materialus, tai gali būti dėmesys, rytinė kava ir visa kita, kas teikia šypseną“, – dainininko žmona.

Merūnas Vitulskis ir Erikas Vitulskienė

Tiesa, nors dabar moters balse girdisi pakilus tonas, praėjusieji metai jai dovanojo labai skirtingų ir neretai tamsių emocijų.

Nuo beprotiško džiaugsmo, pakylėjimo, iki skaudžių nudegimų – taip pastaruosius gyvenimo metus apibūdina E. Vitulskienė. Tačiau, kaip pati sako, nors gyvenimas ją ne kartą bandė paguldyti ant menčių, ji stojasi, nepasiduoda ir toliau kelia tikrą revoliuciją tarp plius dydžio moterų bei požiūrio į jas.

„Metai buvo išties įdomūs. Pavadinčiau juos jovalingais. Buvo taip, kad planuoji, bet niekas nesiplanuoja, griūna, vyksta ne pagal planą. Teko taikytis prie planų, o ne planus taikyti prie savęs“, – DELFI sako pašnekovė.

Erika Vitulskienė

„Šitie metai buvo labai stipriai koncentruoti į darbą. Dabar, ačiū Dievui, viskas po truputį nusistovėjo. Nenoriu girtis, nes tik pasigiri – tai taip ir žinok, nutiks kažkas naujo“, – pastebi ji.

Laimei, esant verslo negandoms, Erika visada galėjo atsiremti į tai, kas yra svarbiausia jos gyvenime – šeimą.

„Šeimoje viskas yra stabilu. Viskas vyksta su dideliu manęs supratimu, su dideliu manęs palaikymu. Merūnas yra didelis ramstis mano gyvenime. Jis suteikia stabilumo, palaiko mane ir verčia nesustoti. Jei neturėčiau palaikymo iš šeimos, būtų labai sunku realizuoti save darbe“, – tikina pašnekovė.

Erikos Vitulskienės mados namų atidarymo akimirkos

Gimtadienio dieną Eriką labiausiai džiugina ne materialios dovanos, o dėmesys. Anot pašnekovės, jei žmogus skiria savo laiką tau – turi tai branginti.

Pati sau Erika mielai palinkėtų ramybės, nes neretai ji savęs daug išdalina išliedama bereikalingas emocijas.

„Sau norėtųsi labiausiai palinkėti vidinės ramybės, susikoncentravimo į save, dažniau pabendrauti su savimi. Esu emocinga, o jei laiko nesuturiu savęs susidėlioti į stalčiukus, tuomet ir prasideda jovalas“, – šypteli mados namų įkūrėja.

Daugiau apie E. Vitulskienės gyvenimą galite žiūrėti DELFI TV laidoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)