Kalbėdama su DELFI moteris neslėpė džiaugsmo, jog Lietuvoje jai pavyko taip greitai įsikurti ir pradėti bendradarbiavimą. Ji jau susitiko su Kauno Hansa Rotary klubo nariais ir pradėjo dirbti kuriant projektus, kurie padės su sudėtingomis sveikatos problemomis susiduriantiems vaikams ir jų tėvams.

Moteris ir jos kolegos iš minėtos organizacijos jau bendrauja su savo laiką labdarai aukoti sutikusiais medikais ir bendraminčiais. Elle savo ruožtu toliau ieškos lėšų ir prisidėti prie šios veiklos sutiksiančių žmonių, kurie padės jai pasiekti savo tikslus Lietuvoje.

„Mano sumanymas yra toks, jog kai vaikui prireikia sudėtingos medikų pagalbos ar gultis į ligoninę, tačiau tėvai neturi tam pinigų, jie gautų ne tik gydytojų pagalbą, bet ir galėtų apsigyventi kartu bei negalvoti, kiek jiems tai kainuos. Svarbiausia, kad ir gydytojai, ir tėvai galėtų skirti visą dėmesį vaikams, o ne galvoti apie pinigus, reikalingus brangius vaistus ir panašiai. Padėti vaikams galima savo laiku, pinigais, žiniomis ar tiesiog skiriant tam kažkiek dėmesio.

Manau, kad žmonės, kuriems yra tekę rūpintis sunkiai sergančiu savo artimuoju, tikrai mane supras ir žinos, kaip tai yra svarbu“.

Elle sako, kad šiuo metu yra itin reikalingas bendradarbiavimas su medicinos srities profesionalais. Kauno Hansa Rotary klubo viceprezidentas Marijus Velička pasakojo, jog jų klubas iš tiesų planuoja pradėti labdaringą veiklą kartu su E. Grigaitis Lietuvoje.

„Klubo pažintis su Elle Grigaitis įvyko per mūsų Kauno Hansa Rotary šeimą – vidinį žmonų ratą. Kadangi Elle yra organizavus daugybę labdaringų renginių Australijoje, ji taps savotiška mūsų planuojamų renginių ambasadore.

Minėtas projektas planuojamas organizuoti ne tik per Kauno Rotary Hansa klubą, bet šeimyniškai prie šio projekto prisidedant mūsų klubo narių žmonoms. Mus tikrai džiugina tai, kad savo idėjas ir žinias Elle nukreipė būtent į Kauną, nes būtent iš šio miesto yra kilę ir jos tėvai, kurie prieš daugelį metų išvyko gyventi į Australiją. Tai, kad ji grįžta, yra simboliška ir gražu“, – pasakojo Kauno Rotary Hansa vidinio žmonų rato klubo narė Evelina Veličkienė.

Klubo atstovai pritarė , kad Lietuvoje tikrai trūksta kokybiškų labdaringų renginių, todėl Elle bus tas žmogus, kuris savo patirtimi padės sukurti ne vieną prasmingą darbą. Kauno Hansa Rotary klubas jau ne vienerius metus remia retomis ligomis sergančius vaikus. Pirmasis labdaringas pokylis, kuriame dalyvaus ir žinomi svečiai, planuojamas jau šių metų pabaigoje. Po kurio laiko projektą planuojama plėsti ir kituose Lietuvos miestuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)