Išvaryti prancūzai

Minėtame klube vyko „Išsipildymo akcijai“ dedikuotas vakarėlis. Jo metu vakarėlyje groję didžėjai atsisakė honorarų vardan to, kad padėtų vaikams. „Jau buvau sugrojęs savo dainas. Su draugais klube užsisakėme staliuką netoli scenos. Šalia mūsų sėdėjo prancūzai. Apie 1 val. nakties pamačiau, kaip prie prancūzų staliuko atėjo apsauga. Apsauginiai juos išvarė iš klubo. Prancūzai nebuvo nei girti, nei kažką blogo darė. Nesupratau, kodėl jie taip padarė. Nuėjau prie apsauginių to paklausti. Pamačiau, kad atėjo Mantas Petruškevičius su savo kompanija ir atsisėdo prie to stalo. Vargšai prancūzai buvo tiesiog išmesti iš klubo už nieką“, - DELFI kalbėjo didžėjumi dirbantis vaikinas.

Išmestas iš klubo

A. Fedoravičius nusprendė nufilmuoti nemalonų incidentą klube ir parodyti, kaip linksminasi M. Petruškevičiaus kompanija. „Kas jie tokie? Ale žvaigždės, kad gali imti ir išvaryti žmones iš klubo? Petruškevičius nuėjo prie apsaugos, parodė pirštu į mane, kad ir mane išmestų. Tuo metu jau net nefilmavau. Taip pat buvau išmestas iš klubo, nors tą vakarą klube dirbau. Vakarėlyje elgėmės labai tvarkingai. Apsauginis pasakė, kad vėliau man paaiškins, kodėl buvau išmestas, bet jokio paaiškinimo taip ir nesulaukiau. Laukiau koridoriuje jų paaiškinimo, bet jie pasakė, kad yra kaip yra. Buvau išmestas į lauką. Mano panelė dar klausė apsauginių, kodėl esu metamas iš klubo, bet greitai buvo nutildyta. Kas tas Petruškevičius toks? Kažkoks dievas, kad jo visi klauso? Visi žmonės yra lygūs. Šiaip šiame klube niekada negroju, padariau tą dėl vaikų ir buvau išmestas“, - pasipiktinimo klubo apsaugos elgesiu neslėpė pašnekovas.

M. Petruškevičius neva šoko ant stalo

Vaikinas vaizdingai nupasakojo, kaip M. Petruškevičius ir jo kompanija elgėsi vakarėlyje. „Jei žinote, kaip elgiasi Mantas... Kaip čia paaiškinti... Čia parodyti reikia. Vos ne karalius eina, pasitraukite man iš kelio. Jei kažkas pradeda šokti ant klubo stalo iškart būna išmetamas. Mantas su blondine raudona suknele šoko (ant stalo - DELFI), draugai voliojosi ant žemės, šliaužiojo, ropojo per klubą ir apsauga į tai nekreipė dėmesio. Jiems viskas galima. Mantas atrodė kaip apsvaigęs. Draugai Manto atrodo suaugę žmonės, lyg ir elitas. Tą jie darė ne dėl to, kad buvo bloga, gal čia jų bajeris. Mačiau anksčiau šiame klube ir Žilviną Grigaitį, bet jis normaliai pasėdėjo, taurelę šampano išgėrė ir viskas.“

Daugiau klube negros

A. Fedorovičius spėliojo galbūt M. Petruškevičių įsiutino tai, kad stilisto draugai ėmė šokti prie pat jo stalo ir vaikinas paprašė eiti prie savo staliuko? „Gal jiems vietos buvo maža, kad ėmė lipti ant mūsų galvų?“, - klausė vaikinas. Armandas tikino, kad anksčiau jokių konfliktų klube nėra turėjęs ir tai pirmasis jo nesusipratimas. Pasiteiravus, ar vaikinas nebijo M. Petruškevičiaus keršto ir to, kad niekada daugiau negalės įeiti į minėtą naktinį, Armandas tikino, kad to nebijantis, mat tikrai nežada lankytis šioje vietoje.

M. Petruškevičiui toks detektyvas sukėlė juoką

„Pirmiausia, kai mes atėjome, jokios kompanijos jau nebuvo – stalas buvo tuščias. Jokių užsieniečių nemačiau. Kadangi klubo savininką aš puikiai pažįstu, mes stalą jau buvome rezervavę prieš savaitę, - DELFI pasakojo M. Petruškevičius. - Ir į nieką tikrai nerodžiau pirštu ir neprašiau išvyti, nes aš taip nesielgiu. Galbūt kažkas iš kompanijos ką nors nepagarbiai galėjo pasielgti. Mūsų buvo apie dvidešimt žmonių. Bet klube mes pabuvome daugiausiai valandą laiko ir išvažiavome vakarieniauti.“

Stilistui kaltinimai, jog jis šoko ant stalo, taip pat kelia nuostabą. „Pradėkime nuo to, kad klube stalo net nėra. Ten yra kubas, kuris turbūt sulūžtų, jei ant jo kas nors užliptų. Antra, ant kubo stovėjo didelis indas su putojančiu gėrimu. Todėl vietos šokiams ant jo tikrai nebuvo. O jei ir šoktume ant stalo, kas čia tokio? Ar kažkoks didžėjus gali man ką nors uždrausti? Jei norėčiau, tai ir šokčiau. Nors to aš gyvenime nedarau, nes taip elgtis man būtų gėda“, - DELFI teigė M. Petruškevičius.

Stilistas pabrėžia, jog tokie kaltinimai galėjo būti mesti tik dėl to, jog didžėjus norėjo pasireklamuoti ir atkreipti į save dėmesį. „Mes atėjome prie savo rezervuoto stalo ir man neįdomu, ar kažką išmetė prieš tai ar neišmetė. Aš nieko apie tai nenoriu girdėti. Ponui didžėjui gal tiesiog reikėtų orientuotis į savo grojamą muziką, o ne į dalykus, kurie jo neliečia“, - tikino M. Petruškevičius.

„Apsaugai esame labai dėkingi, kad neleidžia filmuoti ir fotografuoti klube. Ir už tai jis netgi gali sulaukti sankcijų. Populiariuose Vilniaus klubuose nuotraukos yra netgi ištrinamos. Žmonės ateina pasilinksminti ir atsipalaiduoti, ir tai ką darė jis, yra neetiška“, - pokalbį baigė žinomas vyras.

Klubo atstovė: yra vidaus klubo taisyklės

DELFI susisiekus su naktinio klubo atstove Guoda Bartusevičiūte mergina neslėpė, kad incidentas, kuomet iš klubo buvo išmestas vakarėlyje grojęs didžėjus, jai yra žinomas. „Yra vidaus klubo taisyklės. Galbūt jis buvo per daug girtas. Pas mus girti didžėjai nedirba, bet ką jie daro pabaigę grojimą yra jų reikalas“, - DELFI kalbėjo klubo atstovė.

Pasiteiravus, ar norėdama išsaugoti žinomus klientus klubo administracija tenkina visus jų įgeidžius Guoda tikino, kad išskirtinių teisių jie neturi. Nors niekam ne paslaptis, kad M. Petruškevičius bičiuliaujasi su klubo savininku Steponu Visockiu, komentuoti tai, ar Mantui į vakarėlį tenka pirkti bilietą Guoda nepanoro. „Yra visokių būdų į tuos sąrašus patekti, tad tiek Mantas turi galimybę būti sąrašuose, tiek kažkas kitas“, - tikino mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (898)