Apie šeimyninius pokyčius Eligijaus Masiulio gyvenime mena buvusios patarėjos Simonos Jucienės „Facebook“ paskyra. Čia ji pasikeitė pavardę ir tapo Masiuliene.

Apie pasikeitusį šeimyninį statusą S. Masiulienė patvirtino ir Delfi.

„Įteisinome ilgamečius santykius“, – šypsojosi moteris.

Delfi primena, kad apie E. Masiulio ir S. Jucienės santykius pirmą kartą prabilta prieš daugiau nei ketverius metus.

Kyšininkavimu, papirkimu įtariamas vyras po kilusio triukšmo 2016-aisiais metais paskelbė, kad atsistatydina iš Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio pirmininko pareigų, pasitraukė iš partijos ir atsisakė Seimo nario mandato.

E. Masiulis jau kelis kartus buvo pastebėtas laiką leidžiantis šviesiaplaukės moters draugijoje. Pora kartu rodėsi ir viešuose renginiuose.

Eligijus Masiulis

Seimo narys S. Gentvilas patvirtino, kad ši moteris – Klaipėdos liberalė, dirbusi ir E. Masiulio padėjėja S. Jucienė.

S. Gentvilas teigė, kad apie galimus E. Masiulio ir liberalės Simonos Jucienės santykius sužinojo iš žiniasklaidos.

„Įtarimą sukėlė tai, kad mano padėjėja penktadienį pranešė išeinanti iš darbo. Nustebau, paklausiau, kas dedasi, nes ketverius ar penkerius metus dirbo. Tada nesupratau motyvacijos, bet po jūsų straipsnio supratau, – apie Delfi publikaciją, kurioje buvo pranešta, kad Eligijus Masiulis Odesoje buvo užfiksuotas su šviesiaplauke moterimi, teigė Seimo narys Simonas Gentvilas. – Tai mūsų Klaipėdos skyriaus narė, buvusi Eligijaus Masiulio padėjėja, dirbusi mano padėjėja.“

S. Gentvilas teigė, kad Delfi portale pamatęs nuotraukas suprato, kodėl jo padėjėja nusprendė skubiai išeiti iš darbo. Seimo nario teigimu, ši situacija nėra politiškai susijusi su liberalais.

„Čia ne liberalus vertinti reikia, čia asmeninis gyvenimas, apie kurį aš nenoriu komentuoti, – teigė S. Gentvilas. – Turiu šešis padėjėjus. Tikrai nesidomiu, nei su kuo jie atostogauja, nei su kuo bendrauja, nei su kuo gimtadienius švenčia.“

Delfi primena, kad politikas prieš ketverius metus išsiskyrė su žmona Ieva.

I. ir E. Masiuliai susituokė 1998-aisiais metais, kartu jie augina dvynius – dukrą ir sūnų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)