„Nors visi juokavo, kad mano 220 voltų išskiriamos energijos užtektų ne vienam automobiliui pakrauti, tačiau finišo pasiekti vis dėlto nepavyko būtent dėl išsikrovusios elektromobilio baterijos“, - juokėsi N.Marčėnaitė.

„Savo elektromobilį pavadinau „mikseriu“, bet kitąmet prašysiu bent jau kavamalės, - šmaikštavo menininkė. - Įsivaizduokite, jei paprasto automobilio galingumas yra 180 arklio jėgų, tai elektromobilio – tik 35 arklio jėgos.“

Nepaisant tokios neįprastos transporto priemonės, moteris dalyvavo sportinėje ralio klasėje. Tačiau iš 30 greičio ruožų menininkei pasisekė įveikti ne visus.

“Po 28 greičio ruožo išsikrovė automobilio elementai. Todėl finišo linijos man kirsti nepavyko. Tačiau kaip ten bebūtų, esu dėkinga organizatoriams už pakvietimą. Išties nuostabiai praleidau laiką”, - prisipažįsta ne kartą automobilių lenktynėse ir anksčiau dalyvavusi N.Marčenaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)