Administracinėn atsakomybėn už transporto priemonės vairavimą neblaiviai patrauktos J. Vilūnaitės advokatė pateikė teismui medicininį išrašą, kuriame rašoma, kad atlikus kraujo tyrimą moters kraujyje rasta 0,19 promilės alkoholio.

J. Vilūnaitės advokatė teismui taip pat pateikė Nacionalinio dramos teatro atstovų parašytą charakteristiką. Taip pat skyrybų dokumentus. Advokatė teismui pabrėžė, kad išsiskyrusiai ir Gulbinų kaime gyvenančiai aktorei būtina transporto priemonė, kad galėtų į mokyklą nuvežti savo paauglį sūnų. Mat visuomeninis transportas iki jų gyvenamosios vietos nevažinėja.

“Sekmadienį per pietus išgėriau dvi taures vyno. Vakare reikėjo pasiimti vyrą, kurio automobilis netikėtai sugedo (J. Vilūnaitė gyvena kartu su aktoriumi Rimantu Bagdzevičiumi, - DELFI.). Tada mane ir sustabdė policijos pareigūnai, pastebėję, kad moters automobilis buvo be techninės apžiūros, - teismui pasakojo J. Vilūnaitė. - Pareigūnai užuodė alkoholio kvapą. Man tai buvo labai netikėta, nes jau buvo praėję daug laiko, maniau kad esu visiškai blaivi. Gailiuosi, kad taip įvyko. Neplanavau sąmoningai to daryti. Nemaniau, kad po tiek laiko gali kažkas būti. Prašyčiau skirti švelniausią bausmę ir man neatimti teisės vairuoti.“

Teismas nuosprendžio paskelbimą atidėjo. Aktorė DELFI tikino, kad tikisi sulaukti jai palankaus sprendimo. „Jei ne, tuomet teks vaikščioti pėsčiomis“, - sakė J. Vilūnaitė.

Šiais metais aktorė jau du kartus buvo bausta už greičio viršijimą. Anksčiau taip pat yra buvę ir daugiau kelių eismo pažeidimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)