Šeštojoje kasmetinėje "Blockbuster" apdovanojimų įteikimo ceremonijoje Hanksas buvo įvardintas geriausiu aktoriumi už savo vaidmenį filme "Žalioji mylia", o geriausios aktorės titulo už vaidmenį juostoje "Bet kokį sekmadienį" nusipelnė Cameron Diaz.

Geriausiais komedijų aktoriais buvo pripažinti Adamas Sandleris, suvaidinęs "Kietajame tėtušyje", bei Heather Graham, visus žavėjusi juostoje "Austinas Powersas: Šnipas, kuris mane suviliojo".

Savo balsus už "Blockbuster" apdovanojimų nominantus galėjo atiduoti vaizdo kasečių pirkėjai daugiau kaip 7 100 kompanijos parduotuvių. Net dviejų apdovanojimų sulaukė Pierce'as Brosnanas, įvardintas geriausiu romantiškos dramos bei veiksmo filmo ("Ir viso pasaulio negana") aktoriumi.

Catherine Zeta-Jones buvo pripažinta geriausia veiksmo filmo aktore ("Spąstai"), o Nicole Kidman - geriausia romantiškos dramos aktore ("Plačiai užmerktos akys").

"Blockbuster" apdovanojimų įteikimo ceremonijoje taip pat buvo pagerbtos ir muzikinių vaizdo įrašų žvaigždės. Populiariausios pop atlikėjos laurus už dainą "Believe" pasiglemžė Cher, populiariausiu pop dainininku buvo įvardintas Ricky Martinas, o reperiu - Dr.Dre.

Daugybę "Grammy" apdovanojimų susižėrusio muzikanto Carloso Santanos grupės "Santana" buvo pripažinta geriausia roko grupe.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją