DELFI pasiteiravus kodėl, kurso vadovas Rimantas Bagdzevičius prisipažino nežinantis. Jis tik apgailestavo, kad žinomai atlikėjai gali būti neįskaityta šios disciplinos įskaita, kaip bet kuriam studentui neatvykus į bet kurį kitą atsiskaitymą.

Tuo tarpu naujienų portalui DELFI pati E. Jennings pasakojo, kad šis dalykas jos kursui buvo dėstomas tuo metu, kai ji su šeima viešėjo Kolumbijoje.

"Apie šį renginį sužinojau tik praėjusią savaitę, - neslėpė atlikėja. Tačiau šią dieną jau turėjau kitų įsipareigojimų, kurių paskutinę minutę atšaukti negalėjau. Juo labiau, kad tie darbai buvo susiję su mūsų pavasario "The Ball & Chain" koncertiniu turu."

Tiesa, E. Jennings pabrėžė, kad minėtas renginys nebuvo egzaminas. "Tai studentams buvo paprastas pasitreniravimas pajausti publiką. Kaip jau žinote, čia aš jau turiu šiek tiek patirties. Egzaminą iš poezijos skaitymo mes išlaikėme sausio viduryje", - DELFI sakė atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)