Ateinančiais metais už savo draugo Aruno Nayaro Indijoje ketinanti ištekėti žvaigždė tvirtina galinti draugauti tik su garsiais kolegomis, nes paprasti pasauliečiai jai "neduoda ramybės".

Tačiau E.Hurley tikisi, kad jos vestuvės netaps garsenybių pasirodymo renginiu, nepaisant to, kad į ceremoniją sukvietė visus garsiuosius savo bičiulius. "Žinau tiktai, kad noriu, jog mano vestuvės būtų labai privatus dalykas. Nenoriu, jog kas nors vyktų viešumoje, kur viskas panašu į filmo premjerą", - sakė ji.

"Galų gale garsūs žmonės ima bendrauti tik su kitais garsiais žmonėmis arba susitinka privačiose vietose, nes tikrai labai vargina, kai į tave visą laiką spokso ir įkyriai trukdo. Vienos iš laimingiausių akimirkų mano gyvenime buvo sėdėti lauko kavinėje, gerti kavą ir stebėti gyvenimą aplinkui, bet tie laikai jau praėjo".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją