Italų žurnalui „Vanity Fair“ E.Hurley atviravo: „Negaliu jums atskleisti tikslios vestuvių datos, tačiau jos jau netrukus. Mes netgi galvojame susilaukti kūdikio“.

41 m. moteris, iš ankstesnės partnerystės su Steve‘u Bingu auginanti sūnų Damianą, akimirką kai susitiko A.Nayarą, apibūdino kaip perkūno trenksmą. „Mus supažindino draugai. Jis buvo ką tik išsiskyręs, o aš bandžiau atsigauti po nėštumo“, – prisimena Elizabeth.

Paklausta, ką mano apie vedybinį gyvenimą, ji atsakė: „Pasakysiu, kai būsiu ištekėjusi. Trylika metų buvau su Hugh Grantu ir mes buvome tarsi vyras ir žmona, todėl nemanau, kad bus didelis skirtumas“.

Paklausta apie liūdnai pagarsėjusį H.Granto užklupimą su prostitute aktorė kalbėjo: „Iš esmės nesu labai tolerantiška, tačiau su Hugh viskas buvo kitaip. Jeigu iš tiesų ką nors myli, tuomet atleidi ir tiek. Aš jį tikrai mylėjau. Net dabar, nors matomės labai retai, man jis vis dar nepaprastai patinka“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją