Kol kas profesionalių šokėjų šeimoje didžiųjų švenčių planai lieka nežinioje. Aišku tik tiek, kad jas Edita su artimaisiais sutiks Italijoje.

Edita Delfi prasitarė, kad šventes šeima planavo sutikti kalnų kurorte, tačiau griežtinama tvarka dėl koronaviruso šiuos planus sugriovė.

Edita Daniūtė su šeima

„Turėjome slidinėti kalnuose, bet viskas nuplaukė, tai dabar planuojame iš naujo. Taisyklės keičiasi kas savaitę“, – apmaudo neslėpė Italijoje gyvenanti pašnekovė.

Tiesa, net ir pasaulį sukaustęs virusas Editos ir jos vyro Mirko neatbaidė nuo kelionės lėktuvu į kitą šalį – pora šiuo metu vieši Hurgadoje, Egipte. Čia pora atvyko darbo reikalais.

„Teisėjaujame tarptautinėse varžybose“, – paaiškino ji.


Edita patikino, kad keliauti šiuo metu jai baimės nebuvo. Moteris dar pajuokavo, kad sėdint tik namuose ir mažai judant sveikatos taip pat sau nepridėsi.

Tai, kad Editos bei Mirko šeima iš tiesų laukia Kalėdų įrodo ir jų naujausios nuotraukos. Profesionali šokėja socialiniuose tinkluose pasidalino keliomis nuotraukomis, kuriose ji pozuoja su vyru ir vaikais prie namų eglutės. Linksmą šeimos portretą pagyvino ne tik šypsenos, bet ir kruopščiai suderinta apranga – kiekvienas šeimos narys pasipuošė raudona, Kalėdas simbolizuojančia pižama.

Ši fotosesija – ne paskutinė Editos planuose. Žinoma moteris su šeima netrukus planuoja įsiamžinti ir profesionalioje kalėdinėje fotosesijoje. Juk širdžiai mielų akimirkų niekada nebus per daug!

Edita Daniūtė su vyru
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)