Ant stalų sudėtos kėdės ir švarūs langai, kur dar šįryt buvo prilipintos maitinimo įstaigos pavadinimo raidės. Tokį vaizdą dabar mato praeiviai, panorę užsukti užkąsti. Pačių įstaigos šeimininkų nebuvo matyti, tačiau dar daugiau klaustukų sukėlė „Sapno košė“ „Facebook“ puslapyje pakeista informacija.

Birželio 1 dieną atnaujinta informacija ir pakeistas sveiko maisto restorano darbo laikas. Dabar nurodyta, jog įstaiga yra uždaryta neribotam laikui.

Dar prieš atveriant duris E. Skrolytė pasakojo, kad atidaryti restoraną nebuvo sena jų svajonė: „Svajonės turėti savo barą neturėjau nei aš, nei Jonas. Priešingai – mes net priešinomės šiai idėjai, nors ji mus, atrodo, persekiodavo“.

Patalpų miesto centre pora taip pat ieškojo ilgai. Kaip pasakojo jie patys, paieškos truko tris mėnesius.„Atėjome į visiškai pilką ir tuščią dėžutę, tad viskas, ką matote, buvo įrengta mūsų pačių. Ilgai ieškojome vietos, tačiau, kai įėjome čia, nusprendėme, kad tai ši vieta“, – dar praėjusių metų spalį kalbėjo Eglė.

UAB „Skonio dirbtuvės“, kuriai vadovauja J. Elvikas, priklausanti maitinimo įstaiga neišdirbo nė metų, tačiau kol kas įmonės ar pačio restorano puslapyje nebuvo išpublikuota ir informacija apie laukiančius pokyčius ar kraustymąsi.

Susisiekus su E. Skrolyte, ši taip pat nebuvo kalbi ir tik patvirtino, jog minėtame restorane vyksta pokyčiai, tačiau kokios problemos ar poreikiai privertė keistis ir užsidaryti, ji detalizuoti nepanoro.

„Dar nelabai galiu apie tai kalbėti, todėl nenorėčiau pasakoti. Būna tokie pereinamieji etapai kai nelabai gali kalbėti kažką“, – sakė ji DELFI.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)