Jau trečią karjeros dešimtmetį žiniasklaidoje skaičiuojantis E.Žičkus įvairiuose televizijos kanaluose prodiusavo ir kūrė populiarius TV projektus, dvejus metus vadovavo savaitinio gyvenimo būdo žurnalo leidybai, o dabar imasi naujo profesinio iššūkio, rašoma spaudos pranešime.

„Labai vertinu galimybę tapti „L‘Officiel“ šeimos nariu ir tuo pačiu suteiktą laisvę suburti komandą, su kuria skaitytojams kursime naująjį kelionių žurnalą“, – sako „L‘Officiel Voyage“ vyriausiasis redaktorius.

Edvardas įsitikinęs, kad kelionės yra neatsiejama mūsų kultūros dalis, nesvarbu, ar žvalgomės po savo šalį, ar keliaujame atrasti plačiojo pasaulio. Tačiau, kaip teisingai pasirinkti kelionės kryptį, kaip atrasti dar neišmėgintus keliavimo būdus, neskęsti gausios pasiūlos jūroje ir susiplanuoti tobulas atostogas?

O kaip ir kur ilsisi mūsų šalies bei pasaulio garsenybės? Kokie stebuklai atsiveria už uždarų Europos aristokratų pilių durų, privačiose šeichų salose ar slaptuose SPA? Kelionės privačiu lėktuvu, jachta, automobiliu, motociklu, dviračiu arba tiesiog pėsčiomis – kodėl gi ne? Juk apkeliauti pasaulį galima pačiais įvairiausiais ir netikėčiausiais būdais.

Naujasis „L‘Officiel Voyage“ kvies skaitytojus praplėsti savo požiūrį į keliavimą ir taps kokybišku kelionių gidu tiek po Lietuvą, tiek po egzotines pasaulio šalis.

„Kelionės – viena didžiausių žmogaus aistrų, atveriančių jam pasaulį, praturtinančių naujomis patirtimis ir padedančių kaupti tokį neįkainojamą turtą, kaip prisiminimai. Lietuviai yra keliaujanti tauta, vis dažniau ieškanti naujų krypčių, galimybių patirtiti ir atrasti kažką naujo. Aš pats esu išbandęs ir nardymą su rykliais, ir pusryčius oro balione dviejų kilometrų aukštyje virš kalnų, nakvojau vaiduoklių apsėstoje pilyje, o vienu didžiausiu pasaulio laivų apiplaukiau Aziją – tai nepamainomos patirtys visam gyvenimui. Beje, norint apkeliauti pasaulį, nebūtina turėti pilnas kišenes pinigų, kartais tam pakanka fantazijos ir informacijos arba vedlio, kur visa tai būtų sudėta – būtent tokiu kelionių žurnalu ir sieksime tapti“, – teigia jau lapkritį pasirodysiančio leidinio vyr. redaktorius Edvardas Žičkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją