„Jokios moteriškos palydos neturiu, grynai darbiniais reikalais atvažiavau. Pastaruoju metu stengiuosi būti atsargus su moteriškom palydom. Suėjo tas laikas, kai jau reikėtų susiporuoti. Labai laukiu to momento“,- pasakojo E.Bžeskas.

Pirmą kartą su savo prodiusuojamomis grupėmis „Šokoledas“ ir „69 danguje” Palangos festivalyje debiutavęs E.Bžeskas džiaugėsi šio beveik du mėnesius truksiančio renginio naujove – „Džiazuojančia Gala gatve”.

„Nors festivalis vyksta jau ketvirtus metus, mes jame dalyvaujame pirmą kartą. „Džiazuojanti Gala gatvė“ yra sveikintinas sprendimas bet kokiu atveju. Liaudžiai reikia paklausyti įvairios muzikos. Aš už tobulėjimą, tačiau tai ilgas procesas. Kartais į Palangą atvažiuoja ir protingų bei išsilavinusių žmonių. Nemanau, kad ir įprastinis kurorto kontinigentas nieko nesupranta. Visai jie ir džiazo paklausys. Manau, kad tai yra kaip tik geras sprendimas džiazo kultūrą puoselėti Palangoje, o ne Nidoje. Tai savotiškas švietėjiškas akibrokštas – misija. Kartais juk nežinai, kad yra gera knyga ar geras spektaklis, tačiau priverstinai jį pamatęs, pagalvoji, kad buvo labai įdomu“.

E.Bžeskas – tikras „kenas devyndarbis“. Vyras viena iš savo veiklos sričių įvardijo ir darbą LTV: „Bendradarbiavimas su LTV kol kas tik konsultacinio pobūdžio. Dirbu prie konkrečių projektų: olimpiados ir žinių studijos vizualinių sprendimų“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją