Meilė trunka 9,5 savaitės. Viskas teisingai. Dabar padarėme pertrauką“, – pagrindiniam Lietuvos naujienų portalui DELFI sakė E. Vaitkevičė.

E. Vaitkevičės ir P. Stučinsko pažintis užgimė socialiniame tinklapyje „Facebook“. Vyras, pamatęs Eglijos nuotrauką, nusprendė jai parašyti.

„Nuotraukoje aš vilkėjau baltą chalatą. Paulius pagalvojo, kad mes turime kažką bendro ir nusprendė man parašyti. O mane visada traukė medikai“, - dar spalio mėnesį DELFI pasakojo E. Vaitkevičė.

P. Stučinskas pakvietė Egliją nuvykti kartu į parodą, šiek tiek vėliau – į knygos pristatymą. „Sakiau sau, kad niekada neturėsiu širdies draugo lietuvio. Anglijoje labai daug gerų vyrų. Juokavau, kad čia galima sutikti ir karalių. O išėjo taip, kad mano žodžiai nuėjo šuniui ant uodegos“, - tuomet juokėsi pašnekovė.

Odontologas moterį sužavėjo savo intelektu, puikiu muzikiniu skoniu, kulinariniais sugebėjimais, dėmesiu ir rūpestingumu. „Kai paskelbiau apie savo santykių statusą, sulaukiau labai daug kitų žmonių dėmesio, klausimų. Tačiau Paulius sakė, kad viskuo pasirūpins. Pirmą kartą sutinku žmogų, kuris prisiima visą atsakomybę“, - dar spalį kalbėdama su DELFI džiaugėsi Eglija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (233)