Žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad muzikantas susipyko su savo mylimąja, o įsiutęs sudaužė stiklą. Tačiau vienas iš įvykio liudininkų tokią informaciją kategoriškai neigė.

„Jokio kivirčo nebuvo. Tai yra nelaimingas įvykis. Nebuvo jokių pykčių, jokių barnių, jokių muštynių. Tą galiu tikrai patvirtinti šimtu procentu. Nieko net panašaus į tai nebuvo. Jis (E. Dragūnas- DELFI) tikrai nebuvo įniršęs, kaip tik buvo labai geros nuotaikos. Kad ten net nebuvo su kuo muštis", - DELFI kalbėjo šaltinis.

Paprašytas detaliau papasakoti, kur ir kaip ranką susižalojo dainininkas, vienas iš šventės svečių liko paslaptingas: „Žinokite tikrai negaliu pasakyti“.

Kas naktį iš rugpjūčio 30 į 31 dėjosi uždarame vakarėlyje, tiksliai žino tik pats muzikantas. DELFI susisiekti su juo nepavyko – jo telefonas sekmadienio popietę buvo išjungtas. Šaltinių teigimu, nei policija, nei greitoji pagalba į šventės vietą kviesta nebuvo.

Apie tai, kad vakarėlis baigėsi iš tiesų nesmagiai, byloja ir dainininko pasidalinta nuotrauka socialiniame tinkle „Instagram“. Sekmadienio vakarą publikuotoje fotografijoje matyti sutvarstyta dešinioji ranka.

Gerbėjų nuotraukos komentaruose paklaustas, kas nutiko, E. Dragūnas pateikė labai netikėtą atsakymą: „Užtikau savo mergą besilaižančią su kita merga“.

Sužalota Egidijaus Dragūno ranka
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (367)