DELFI susisiekus su Elegijumi, šis patvirtino, kad internetiniame portale atsiradęs skelbimas apie parduodamą visureigį „Hummer H2“ yra jo. Anot vyro, tiesiog atėjo laikas atsinaujinti: „Nežinau, ar didelį, ar ne (automobilį – DELFI), bet pirksime kažką naujo“.

Pokalbio metu vyras neslėpė, kad svarbiausias prioritetas, pagal kurį jis renkasi automobilius – saugumas.

Visureigį „Hummer H2“ Elegijus vairavo kelerius metus. 2003 metų chaki spalvos visureigis, kaip skelbia jo savininkas, yra be defektų, su automatine pavarų dėže. Automobilį E. Strasevičius įvertino 16 500 eurų.

Visureigio ypatumai: lengvojo lydinio ratlankiai, autopilotas, elektra valdomi langai, šildomos sėdynės, odinis salonas, vairo stiprintuvas, SRS oro pagalvės.

Tiesa, šis skelbimas netruko papiktinti kai kuriuos Džordanos gerbėjus. Esą kam gi porai reikalingas tokia didelė transporto priemonė.

JAV pagamintas „Hummer“ prekybos pradžioje buvo buvo itin graibstomas, tačiau vėliau pardavimai gerokai krito. Tiesa, šio prekės ženklo automobiliai dažnai vadinami itin daug degalų vartojančių transpoto priemonių simboliu.

Tokių „Hummer“ skelbimų portaluose galima rasti vos kelis, tad asmuo, įsigijęs Elegijaus automobilį, galės džiaugtis tikrai išskirtiniu „žaisliuku“ keliuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)