S. Gorbonosas penktadienį atvyko į teismo posėdį ir žurnalistams pareiškė savo kaltės nepripažįstąs ir neva jokių SMS savo dabar jau buvusiai mylimajai Džordanai nesiuntęs. Vyras sakė besitikintis teisingumo.

Pati Dž. Butkutė iki šiol posėdžiuose nedalyvaudavo. Ji gerokai anksčiau teismo prašė bylą svarstyti jai nedalyvaujant. Dainininkė tiesiog nenorėjo susitikti su buvusiu mylimuoju.

Tuo metu kaltinamasis penktadienį teismo paprašė, kad į teismą atvyktų ir pati Dž. Butkutė. Tokiam vyro prašymui pritarė ir prokurorė. Taigi, nemaloni žinia atlikėjai - nors ir nenori - teks susitikti su S. Gorbonosu.

„Norėjo susitikti, prašė... Bus... Kiekvienam bus atlyginta už nuopelnus. Ir jam. Dalyvausime posėdyje ir tam neprieštaraujame. Bet kadangi žmogus norėjo, taip ir bus. Bus atlyginta pagal nuopelnus kaip ir kiekvienam“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo Dž. Butkutė.

Tuo metu jos sutuoktinis ir vadybininkas Elegijus Strasevičius DELFI taip pat paaiškino, kad jo gyvenimo moteris neturėjo noro dalyvauti teismo posėdžiuose ir susitikti S. Gorbonoso, tačiau patikino kitos išeities dabar nematąs. E. Strasevičius DELFI sakė, jog Dž. Butkutė kvietimo į teismą kol kas nesulaukė, tačiau kai tik sulauks, bandys padaryti ką tik įmanoma, kad posėdis būtų nukeltas. Mat atlikėja turi suplanavusi koncertų ne Lietuvoje ir prašys teismo posėdį nukelti į birželio pabaigą.

Prokurorė Laima Bereikaitė kovo 25 dieną teismo paprašė, kad S. Gorbonas būtų suimtas. Ikiteisminio tyrimo metu S. Gorbonosui buvo skirta kardomoji priemonė rašytinis pasižadėjimas neišvykti. Prokurorų žiniomis, kardomosios priemonės sąlygos buvo pažeistos.

„Kaltinamojo tėvas informavo, kad S. Gorbonosas išvyko į Estiją“, - teigė prokurorė L. Bereikaitė.

Vėliau teismas nusprendė įpareigoti policiją vyrą atvesdinti. Posėdyje tuomet nepasirodė ir pati Džordana.

Teigiama, kad S. Gorbonosas iš atlikėjos reikalavo pinigų už tylėjimą. Priešingu atveju, negavęs dešimttūkstantinio atlygio, vyriškis žadėjo garsenybės „juodžiausias“ paslaptis papasakoti žurnalistams ir net rašyti apie tai knygą.

Dainininkė kreipėsi į policiją. Pareigūnai dar pernai pradėjo ikiteisminį tyrimą, prieš kelis mėnesius jis buvo baigtas. S. Gorbonosas šiuo metu gyvena Estijoje ir su drauge augina vaiką.

Tuo tarpu Dž. Butkutė su mylimuoju Elegijumi Strasevičiumi susituokė praėjusių metų gruodžio 12 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)