Dainininkas tikino, jog fotosesijos idėjas kūrė ne tik jis, bet ir jo prodiuseris Egmontas Bžeskas bei vadybininkas Aras Vėberis. Pastarasis, beje, ir vadovavo visai fotosesijos eigai. „Kiekvienas iš mūsų turėjome savų idėjų, ir visas jas sulipdėme į visumą. Rezultatai, bent jau mane, labai džiugina“, - tvirtino atlikėjas.

Milano siekė, kad albumo viršelio nuotrauka asocijuotųsi su likimu, kadangi jis savąjį darbą ir vadina dvejus metus brandintu bei kontroliuotu savo muzikiniu likimu.

Moterys - be aštrių kampų

Idėjos apipavidalinimą buvo nuspręsta perteikti likimo kodu pagal fengšui. Ant keturių dailių manekenių nugarų tapytoja nupiešė keturias žmogui labai svarbias, turinčias didžiulę įtaką stichijas - vandenį, medį, ugnį ir žemę.

Fengšui mokymas teigia, kad visur reikia vengti aštrių kampų. Atlikėjas sako, jog būtent dėl to fotosesijai buvo pasirinktos merginos, o ne kokios nors kėdės, išdažytos fengšui kodais. „Moteris neturi nė vieno aštraus kampo, viskas nuapvalinta“, - šypsosi vaikinas.

Albumo viršeliui skirta nuotrauka iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti žeminanti moters orumą bei įvaizdį: ją darant moterys klūpėjo pririštos, o vadeles laikė pats Milano.

Vaikinas tikina, jog tai tiesiog labai meniškai perteikta jo pasaulėžiūra, ir prašo nesuprasti nuotraukos neteisingai. Milano šia nuotrauka tikrai nenori parodyti, kad išnaudoti ar žeminti moterį yra gerai. Anaiptol - moteris tarsi priskiriama prie svarbiausių pasaulio stichijų. Tokia nuotrauka gali sulaukti įvairių interpretacijų, tačiau atlikėjas mąsto: „Kiekvienas ją supras pagal savo pagedimo laipsnį“. Tarp nuotraukų, kurias Milano sutiko paviešinti spaudoje, dar nėra tų, kurios puoš debiutinį albumą. Naujojo darbo nuotraukos kiek skirsis nuo viešinamų žiniasklaidoje, tačiau pagrindinė idėja liks ta pati.

Manekenės gėdijosi

Milano tikina, jog fotosesijoje dirbo vieni profesionalai. Tad kurioziškų situacijų papasakoti jis negalįs - darbas vyko sklandžiai ir profesionaliai.

Tiesa, fotosesijos pradžioje manekenės truputį gėdijosi, nes fotografuojamos jos buvo iš nugaros, o į atlikėją buvo atsisukusios nuogomis krūtinėmis.

„Mačiau, jog iš pradžių merginos jautėsi gan nejaukiai. Tačiau įpusėjus darbui jos turbūt suprato, kad nuotraukos bus tikrai meniškos, labai gražios, ir atsipalaidavo. Tačiau juk ir man ne 12 metų, nelabai ten jau ką pamatęs ir nustebčiau“, - dėstė Vaidotas Valiukevičius.

Didžiausią įspūdį iš fotosesijos vaikinui padarė drabužių ir aksesuarų kainos. „Pavyzdžiui, vien juodas pakabukas ant mano kaklo kainavo 600 litų. Galima įsivaizduoti, kiek kainavo visa kita“, - nusijuokė atlikėjas Milano.

Fotosesijoje vaikinas avėjo labai prabangius firmos „Prada“ batus, kurie kainuoja per 3000 litų. Deja, nė vienoje nuotraukoje jų nesimato. Tačiau prabangos ir kainų vaikinas neakcentuoja. Milano labiausiai džiugina tai, jog darbas vyko maksimaliai profesionaliai.

Pastaruoju metu vaikinas žiniasklaidos dėmesį patraukė ne tik skandalingąja fotosesija. Bene labiausiai Milano išgarsino TV3 projektas „Ledo žvaigždės“, kuriame jis šoko su panevėžiete dainininke Rūta Lukoševičiūte. Atlikėjas džiaugiasi gavęs progą dalyvauti tokiame projekte ir eilinį kartą šypteli - likimas jo paties rankose...