Renginio vinimi tapo didžiausio mėsainio Baltijos šalyse rekordo siekimas. Nors pasaulyje pagamintas didžiausias mėsainis sveria 352 kilogramus, o lietuvių pagamintas tik 103 kilogramus – jis vis tiek bus įrašytas į rekordų knygą, nes didesnio mėsainio Baltijos šalyse niekas nebandė pagaminti.

Mėsainių valgymo čempionato metu nuolat pokštavę „Humoro klubo“ nariai – Mantas Katleris ir Paulius Ambrazevičius – atskleidė savo naująjį talentą.

Pasirinkę gaminti tradicinius mėsainius, visą maisto ruošos procesą jie pavertė smagiu humoristiniu pasirodymu žiūrovams. M. Katleris, komentuodamas mėsainių gaminimo ir valgymo procesą, kaip visuomet neieškojo žodžio kišenėje: „Mėsainiai yra skaniausias maistas pasaulyje! Jame yra sudėti visi maisto piramidės laipteliai“. Jam ir P. Ambrazevičiui šis čempionatas tapo smagiu iššūkiu, bandant pranokti gerai visiems žinomą Agnę Jagelavičiūtę bei profesionalius virtuvės šefus Alfą Ivanauską ir Deivydą Praspaliauską.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)