Mergina jau kelerius metus aktyviai sportuoja, dalyvauja kūno rengybos varžybose. Ankstesniame interviu su DELFI I. Burlinskaitė yra minėjusi, jog dėl pasikeitusių kūno formų jos dažnai nepažįsta net draugai, o mama nėra mačiusi tokios lieknos.

I. Burlinskaitė anksčiau tikino, kad nėra nusiteikusi prieš plastines operacijas. Tačiau kalbos, neva ji pasididino krūtinę plastikos chirurgų pagalba, anot pašnekovės, yra iš piršto laužtos.

Indrę stebina asmeninės žinutės, kurių ji sulaukia iš žmonių apie suapvalėjusią krūtinę. Į tokius klausimus mergina neatrašo ir teigia nesuprantanti, kaip nepažįstami gali klausinėti tokių dalykų.

„Esu nei už, nei prieš plastines operacijas, svarbiausia, kad nebūtų per daug. Pati kažkada apie tai galvojau, bet persigalvojau. Jei moteriai to reikia, kodėl ne? Tačiau aš tikrai nieko nesipjausčiau. Daug kas priklauso nuo kūno svorio – vienais metais gali atrodyti vienaip, kitais – kitaip. Aš nesu linkusi pasakoti apie tokius asmeniškus dalykus. Merginos, manau, pačios žino visas gudrybes. Man yra siūlę pasididinti krūtis mainais į reklamą, tačiau toks dalykas manęs nesužavėjo. Intymius dalykus norėčiau pasilikti sau“, - tąkart kalbėjo dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (403)