Bet 56 metų "Esminio instinkto" (Basic Instinct) žvaigždė M.Douglasas tvirtina, kad vestuvės pateisins lūkesčius."Tai bus ištaiginga puota. Savo draugams jau išsiuntėme kvietimus", vokiečių savaitraščiui "Gala" sakė aktorius, lankydamasis Berlyne.

M. Douglasas ir 31 metų C. Zeta-Jones nuo savo sužadėtuvių 2000-ųjų išvakarėse yra viena žavingiausių Holivudo porų. Aktoriai yra sakę, kad tuoksis šiais metais, bet tik dabar patvirtino vestuvių vietą ir datą. Anksčiau jie paneigė pranešimus apie jų vestuves Santa Barbaros kurorte.

Pasak M. Douglaso, rugpjūčio 9 dieną gimus poros sūnui Dylanui (Dilanui), jis yra nepaprastai laimingas ir nesijaudina dėl savo metų. "Esi tokio amžiaus, kokio jautiesi. Aš turiu jauną, 31 metų žmoną ir kūrybingą darbą. Tai mane patenkina. Ar gali kas būti nuostabiau už naują tėvystę 56-erių?", sakė jis.

Dylanas yra pirmasis velsietės C. Zeta-Jones vaikas, o M. Douglasas dar turi suaugusį sūnų Cameroną (Kameroną) iš pirmosios santuokos su Diandra Douglas.

M. Douglasas prisipažino, kad C. Zeta-Jones yra jo svajonių moteris. "Ji ne tik graži, bet ir labai dvasinga. Mes labai puikiai vienas kitą suprantame. Aš ją itin myliu. Catherine yra mano gyvenimo moteris, svajonė", sakė aktorius ir pridūrė, kad jiems abiem labai svarbi ištikimybė.

M. Douglasas išgarsėjo ir tokiais filmais, kaip "Volstrytas" (Wall Street), "Amerikos prezidentas" (The American President), o C. Zeta-Jones kino karjeroje - "Spąstai" (Entrapment) ir "Zoro kaukė" (The Mask of Zorro).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją