Pavyzdžiui, dainininkas Donatas Montvydas, kaip ir šiandien, taip ir paauglystėje mėgdavo išskirtines šukuosenas. Socialiniame tinkle daug dėmesio sulaukė atlikėjo nuotrauka, kurioje jis demonstruoja į ragelius susuktas sruogas – „ežiuko“ šukuoseną.

„Negaliu pasakyti, ar tas ežiukas labiau susijęs su „banglų“ ar su „pankų“ stiliumi, tačiau mokykloje tikrai norėdavosi išsiskirti. Į kirpyklą dėl įvairių šukuosenų anksčiau tikrai nevaikščiodavau. Tuomet pats naudodamas plaukų želė visaip eksperimentuodavau“, – pasakojo Dainininkas.


Ši nuotrauka, anot atlikėjo, užfiksuota mokyklos suole, kuomet jam buvo septyniolika metų. Ir socialiniuose tinkluose atlikėjas ja pasidalijo ne be priežasties. Praėjusią savaitę kartu su dainininke Džordana Butkute D. Montvydas pristatė dainą „17“.

Kaip „Delfi“ sakė Donatas, kūrinys pasakoja apie dešimtmetį trukusią jo paties jaunystės laikų meilę žmogui, kuris apie tai net nenutuokė.

Šią istoriją išgirdusi Dž. Butkutė neslepia net susigraudinusi, o D. Montvydui negailėjo komplimentų.

„Kai Donatas paskambino mano muzikiniais reikalais besirūpinančiam vyrui Elegijui, suklusau, ką jie ten tariasi. Visuomet žavėjausi tuo, ką daro šis atlikėjas, girdėjau, jog jų kalba telefonu sukasi apie kažkokią dainą, bet mūsų muzikiniai žanrai skiriasi, tad apie kažkokius duetus nebuvo nė minties. Bet kai išgirdau kūrinį ir sužinojau, kad Donatas rašydamas jį net mintyse nuo pat pradžių girdėjo mano balsą, akimirksniu dainą įsimylėjau. Daina bei jos istorija mane palietė iki pat širdies gelmių“, – „Delfi“ sakė scenos žvaigždė.


Beje, Džordana taip pat socialiniame tinkle pasidalijo savo paauglystės nuotrauka. „Donato Montvydo daina, kurią sudainavome kartu, man asmeniškai, yra nuostabi. Jei nebūtų patikusi, argi būčiau dainavusi? Štai, kaip atrodėm, kai buvome 17 metų“, – dalindamasi savo ir D. Montvydo nuotraukų koliažu rašė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)