„Man buvo malonu imtis remonto darbų. Tai buvo gera repeticija prieš įkurtuves būsimuose savo namuose, – šypteli D. Montvydas. – Be to, naujose šokių mokyklos patalpose dirbs ne tik antrąjį gimtadienį švenčiančios studijos choreografai, tačiau ir aš pats. Jau baigiu įsirengti savo erdvę, kurioje kursiu, repetuosiu su šokėjais ir, žinoma, kasdien būsiu arčiau mylimos merginos.“

Atlikėjas su bendraminčiais jau rugsėjo 9 dieną žada pakviesti visus neabejingus šokiams į įkurtuves. „Planuojame surengti žaismingą, muzikalų ir kupiną šokių improvizacijų šou. Bus taip linksma, kad susirinkusieji net nenorės eiti namo ir prašysis pernakvoti pas mus“, – šypteli dainininkas.

Beje, Donatas, jo mylimoji ir likusi LAB komanda džiaugiasi ne tik netrukus duris atversiančiomis naujomis studijos patalpomis su milžiniška lauko terasa ir vaizdu į rudenėjantį Vilnių, tačiau ir pradėtu solidžiu bendradarbiavimu su televizija TV3. D. Montvydas pusę lūpų prasitaria, kad jau netrukus pradės dirbti su naujo storulių projekto „Šok ir lieknėk“ komanda. Minėtame šou apkūnūs dalyviai mokysis šokio paslapčių LAB mokykloje pagal specialią programą.

„Nesvarbu, koks tu esi, iš kur atvykai, ką veiki – svarbu, kad trokšti išmokti šokti. Galiu garantuoti, kad tai įmanoma visiems“, – sako Donatas, pernai ir pats laimėjęs šokių projektą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją