imtui dienų iki žaidynių pristatytos lietuvių aprangos leitmotyvu tapo ąžuolas – šio medžio galiūno lapija išmargino olimpiečių marškinėlius

Komplektą, kurį turėtų gauti kiekvienas rinktinės narys, sudaro išeiginis ir sportinis kostiumai, apšilimo apranga, polo ir laisvalaikio marškinėliai, šortai, liemenė, striukė, kuprinės, lagaminai, paradinė ir sportinė avalynė, diržas.

Aprangoje dominuoja žalsvi ir mėlyni, pilki ir balti atspalviai.

Tiesa, naujoji olimpiečių apranga ne įtin patiko A. Pogrebnojui. Savo kritiką dizaineris nusprendė išreiškti socialiniame tinkle „Facebook“.

„Artėja Olimpinės žaidynės ir kaip visada pristatomos naujos, labai naujos mūsų sportininkų aprangos. Na, gamintojai sako, kad juos įkvėpė Lietuva iš paukščio skrydžio... Visų pirma, reikėtų pasitikslinti, koks paukštis taip Lietuvą pamatė ir ar ne pavargęs buvo po ilgos kelionės iš šiltų kraštų į Tėvynę, bet pas mane didelis įtarimas, kad vargšas paukščiukas labai sirgo (paukščiu maru ar dar kokia baisia liga) nes matosi, kad nabagas – daltonikas, tik taip galiu paaiškinti šią įstabią spalvų paletę ir jų derinius...

Na labai tikiuosi kad su paukščiuku viskas bus gerai ir per vasarą atsimaitins, atsigaus ir sekantį kartą, skrizdamas žiemoti iš aukštybių pamatys savo Tėvyne ne depresyvią, o spalvotą ir optimistišką!
Na gal ir reikėtų, kol dar neatšilo, dar viena lesyklėle parūpinti, blogiau tikrai nebus...“ – savo paskyroje rašė dizaineris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (277)