Kol kas dar oficialių sutuoktinių pareiškimą dėl skyrybų pirmadienio rytą išnagrinėjo Vilniaus miesto apylinkės teismas. Tiesa, sutuoktiniams nereikės dalyvauti posėdyje – jų pageidavimu teisėja Rasita Kurakienė bylą nagrinėjo rašytinio proceso metu, susipažinusi su visais pateiktais dokumentais.

Teismo posėdžių tvarkaraštyje nurodyta, kad Janoniai skiriasi bendru sutikimu, jie taip pat yra nusprendę, su kuo augs jų nepilnametis vaikas.

Kadangi teismas patenkino sutuoktinių prašymą dėl santuokos nutraukimo, sprendimas įsiteisės tik po 30 dienų – nuo tada jie oficialiai bus laikomi išsiskyrę. Po skyrybų jiems abiems teks prievolė rūpintis nepilnamečiu vaiku.

Drabužių dizainerė su reklamos srityje dirbančiu vyru susituokė 2008-ųjų vasarį, tačiau jau po metų žiniasklaidoje buvo skelbiama, kad pora žada nutraukti santykius – esą S. Janonis skiria dėmesį kitai moteriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (257)