Ketvirtadienio vakarą viešojoje erdvėje išplitusį įrašą su G. Ivanausko poelgiu pasmerkė ne tik daugybė visuomenininkų ir internautų, bet ir šalies tarnybos bei gyvūnų gerovės klausimais besirūpinančios organizacijos, o policija patvirtino, kad pradėjo administracinę teiseną dėl žiauraus elgesio su gyvūnu.

Šį įrašą pastebėjo ir aktorius V. Mickevičius, neilgai trukus žinomas vyras savo kanale „Slavka Channel“ įkėlė parodiją.

„Sveiki visi, pristatau savo cirko numerį, kuris vadinasi „Karjeros pabaiga“. Jam nieko neatsitiko, nes jis nieko nepasakė“, – vaizdo įraše, kuriame su pavadėliu aplink save suka pliušinį žaislą, kalbėjo V. Mickevičius.

Šalia įrašo žinomas vyras pridūrė: „Naujas cirko numeris. Yra du Ivanauskai – Tadas ir Gytis. Kuris Ivanauskas esi tu? Kontekstas komentare“.

Delfi anksčiau rašė, kad į šią situaciją sureagavo ir Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT), kuri pasidalino savo komentaru. Savo komentare VMVT retoriškai klausia: ar dėl dar vieno „like“ verta kelti gyvūnui baimę, o policija pradėjo administracinę teiseną dėl žiauraus elgesio su gyvūnu. Aktoriaus poelgį viešai pasmerkė ir VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)