„Iš tiesų labai daug metų namuose nepuošiau eglės. Kažkaip vis per šventės būdavau darbe. Jei kas nors darbe keldavo klausimą dėl darbo švenčių metu, aš visada būdavau savanorė“, – DELFI prisipažino ji.

„Niekada nebuvau Kalėdų mėgėja, tačiau atsiradus dukrai viskas pasikeitė. Tikiu, kad taip yra kiekvieniems tėveliams, vaikai per šventes suteikia visai kitokią nuotaiką. Kuomet yra vaikas namuose, Kalėdas įgauna visai kitokią prasmę“, – tikina Birutė.

Birutės Navickaitės eglutė

Palangoje rūkytą žuvį pardavinėjanti moteris pasakoja, kad pasirinkti gana netradicinę – baltą – eglutę ji panoro todėl, kad tai yra viena mėgstamiausių jos spalvų.

„Man balta spalva yra labai graži, net namuose stengiuosi, kad jos būtų kuo daugiau – baltos ir sienos, ir baldai. Aš puošiau eglutę, o mažylė žiūrėjo ir vertino. Ryškūs, blizgūs kamuoliukai vaikui yra labai įdomu“, – pastebi pašnekovė.

Pasiteiravus, ar didžiųjų metų švenčių proga dukrelę planuoja aplankyti ir jos tėtis P. Gražulis, Birutė tikina, kad politikas savo vaiką lanko vis dažniau.

„Jis aplanko dukrelę. Praneša iš anksto ir atvažiuoja. Kiek man teko stebėti, atrodo, kad nuoširdžiai jis su ja bendrauja. Mes nesipykstame ir smagu, kad atsirado ramybė“, – džiaugiasi ji.

Pati Birutė kitais metais sau linki ramybės, mat ji pavargo nuo skandalų.

„Tikrai norėčiau ramesnių metų. Norisi daugiau ramybės ir harmonijos gyvenime“, – prisipažino moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)