Maža to, sprendime pritaikyti laikinąsias apsaugos priemones teismas nurodė, kad G. Jauniui yra iškelta ir daugiau bylų dėl skolų negrąžinimo, todėl esą kyla pagrįstų abejonių dėl bendrovės nemokumo.

Viešoji įstaiga „Promo events“, garsėjanti „Omnitel 1000 km lenktynių“ organizavimu, iš bendrovės „Kūrybos namai ELITAZ“ teismo prašė priteisti 18 759 Lt skolą, sutartines palūkanas (151 Lt), žyminį mokestį (106 Lt) bei 5 proc. dydžio palūkanas nuo bylos iškėlimo iki teismo sprendimo įvykdymo.

Teismas šį prašymą patenkino ir priėmė teismo įsakymą bei papildomai areštavo bendrovės sąskaitą banke ieškinyje nurodytai sumai.

Televizijos prodiuserio bendrovę į teismą padavusios „Promo events“ vadovas D. Jonušis nebuvo linkęs komentuoti kilusio teisminio ginčo. „Yra procedūros, mes padavėme į teismą – jeigu yra skola, mes bandome ją atsiimti“, – sakė D. Jonušis.

Apie skolų istoriją nebuvo linkęs kalbėti ir G. Jaunius. „Negaliu pakomentuoti, nes neturiu informacijos“, – sakė jis.

Šou pasaulio atstovas nepanoro komentuoti ir teismo teiginių, jog bendrovei yra iškelta ir daugiau bylų dėl skolų grąžinimo.

G. Jauniaus vadovaujami „Kūrybos namai ELITAZ“ yra rengę TV3 sezono atidarymo šventes, „Eurobasket“ krepšinio čempionato atidarymą, muzikos projektą „Lietuvos balsas“ ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (212)