Susipažino klube

Kiokušin karatė treneriu dirbantis vyras ir grupės „Kitokios“ narė susipažino naktiniame klube. Vėliau Darius parašė Indrei „Facebook'e“. „Niekada daug neatviravome apie savo santykius. Mes susipažinome, pradėjome bendrauti, tada nutraukėme santykius. Vėliau vėl susitikome. Nors sako, kad klube neįmanoma užmegzti rimtų santykių, mūsų draugystė gali paprieštarauti tam“, - juokėsi atlikėja.

Sužavėjo bendravimu

I. Burlinskaitė sakė, kad Darius jos niekada nelepino materialiomis dovanomis. Jai to paprasčiausiai nereikia. Labiausiai dainininkę sužavėjo Dariaus bendravimas su vaikais. Pramogų pasaulio atstovė užsukdavo į mylimojo vedamas treniruotės ir stebėjosi jo užsidegimu, kantrybe. „Kadangi jau galvojau apie šeimą, Darius atitiko mano vyro kriterijus“, - pasakojo pašnekovė.

Indrė Burlinskaitė ir Darius Petrikauskas

Dėl meilės atsisakė linksmybių

Atlikėja jau kuris laikas nevartoja alkoholio, o naktiniuose klubuose yra reta viešnia. Indrė neslepia – santykiai su Dariumi buvo nutrūkę dėl jos noro linksmintis, brandos trūkumo rimtiems santykiams: „Dariui toks elgesys nebuvo priimtinas. Tarp mūsų buvo nesusišnekėjimas. Tai labai skaudžiai mane paveikė. Dėl to pakeičiau savo gyvenimo būdą, pradėjau sportuoti, sveikai maitintis, atsisakiau vakarėlių. Darius nemėgsta vakarėlių, dažniausiai laiką mes leidžiame kartu. Jau ir pačiai nesinori šėlti naktimis. Dėmesio sulaukiu dainuodama, vesdama laidas.“

Kova su pavydu

Buities problemos I. Burlinskaitei ir D. Petrikauskui yra svetimos. Mergina džiaugėsi, kad visi pykčiai prilygsta juokams. Indrė sulaukia daug dėmesio iš stipriosios lyties atstovų, kuris, pasak merginos, ne visada būna malonus. Atsiranda tokių, kurie nuolatos rašo žeminančias žinutes: „Tiek aš, tiek Darius esame pavydūs. Nereaguoju į vyrų dėmesį. Dariui nepatiko, kad dalyvauju lengvojo kultūrizmo varžybose. Darius tai nevadino sportu, o tiesiog apsinuoginimu scenoje, kas jam nepatiko. Pasikalbėjome ir nusprendžiau atsisakyti šito dalyko. Visko gyvenime negali turėti. Man svarbiausia gražūs santykiai. Darius taip pat man nusileidžia.“

Indrė Burlinskaitė ir Darius Petrikauskas

Svarbiausia – taikytis prie žmogaus

Dėl meilės savo širdies draugui I. Burlinskaitė atsisakytų garsenybės gyvenimo. Pasak merginos, ji mieliau atsiduotų šeimai, buičiai, augintų vaikus. „Karjera nėra pagrindinis dalykas mano gyvenime. Tai, ką aš dabar darau, yra tiesiog laikinas malonumas. Neplanuoju užsilikti pramogų pasaulyje. Man laimė yra namų jaukumas, šeima. Galėčiau būti namų šeimininkė, man labai patinka tvarkytis. Jei nori turėti tvirtus santykius, turi taikytis prie kito žmogaus. Reikia kalbėtis, priimti bendrus sprendimus“, - DELFI kalbėjo I. Burlinskaitė. Mergina patikino, kad kol kas vestuvių poros planuose nėra, tačiau ateitį ji sieja tik su Dariumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)