Rizikingo sporto asas Norbe tikina, kad užsiimant tokiu sportu visuomet galvoja apie pasekmes, tačiau šį kartą jam nepavyko išsisukti nuo nemalonumų. Policijos pareigūnus pasiekė skundas dėl chuliganiško N. Daunoravičiaus vairavimo tam nepritaikytose vietose. "Nors dažnai turime leidimus tai daryti, bet gatvė vis tiek nėra skirta tokiems užsiėmimams. Šiuo atveju buvau kažkieno apskųstas policijai, - portalui MIESTE.lt pasakojo Norbe. - Labai keista, kad kažkam nepatiko tai, ką darom."

Vaikinas pasakojo, kad visuomet pasirūpina visomis saugumo priemonėmis: "Susisiekiame racijomis, žinome, ar eismas uždarytas ar sustabdytas. Dar negirdėjau nei vieno blogo žodžio, niekam nėra nieko nutikę, bet tokia diena atėjo, - apie vizitą pas pareigūnus kalbėjo Norbe. - Pareigūnus pilnai suprantu, į tai reikia reaguoti, o man teks pailsėti ir daugiau susikoncentruoti į 2015 metų drifto pasiruošimą."

Pasidomėjus, kodėl vaikinas šiuo sportu užsiima miesto gatvėse, jis patikino, kad nepakanka šiam sportui pritaikytų vietų. "Aikštelėse to negalima daryti, tai nepatinka aikštelių savininkams. Aš irgi būčiau nepatenkintas, jei mano kieme kažkas pradėtų daryti bardaką, - pasakojo Norbe. - Arba savininkai apsaugą iškviečia, arba policija pati prisistato. Aikštelėje, kaip ir gatvėje, toks vairavimas vadinamas chuliganišku." Vaikinas patikino, kad šiuo sportu galima užsiimti nebent Kaune, Nemuno žiedo trasoje, Kėdainiuose, nenaudojamame oro uoste ir dar vienoje aikštelėje prie Trakų.

Nors vaikino aistra - automobiliai, jis tikina, kad tikrai nėra vienas tų, kurie didžiąją savo laiko dalį praleidžia garaže. "Darbus patikiu tiems, kas geriausiai išmano. Šiuo atveju tai mano brolis. Jis atsakingas už techninę dalį, automobilio paruošimą ir panašiai. Aš dirbu su marketingu, kad tai, ką darome, pasiektų žmones", - atskleidė Norbe.

Greičio ir ekstremalių pojūčių mėgėjas Norbe tikina, kad šis sportas nepavojingas, jei viskas daroma apgalvojant. Beje, broliai nevengia ir pašmaikštauti, šventiniu laikotarpiu savo automobilį jie buvo papuošę šventinėmis lemputėmis.

Norbertas Daunoravičius