Keliomis akimirkomis, paviešintomis socialinėje erdvėje, Indrė sutiko pasidalinti ir su Delfi. Vos po dienos dar vieną chemoterapijos kursą pradėsianti nuomonės formuotoja neslepia, kad išmoko mėgautis smulkmenomis ir švęsti kiekvieną dieną.

Savaitgalį I. Burlinskaitė su sutuoktiniu Liudu Vaisieta mėgavosi bičiulių kompanija. Paviešintuose kadruose – Indrės šypsena ir žodžiai, priverčiantys susimąstyti.

„Tuo žavus tas gyvenimas – gyventi jį skirtingai. Kaskart džiaugtis dalykais, kurie seniau atrodė savaime suprantami.

Aš tuos dalykus vadinau kasdienybe.

O dabar – dovana“, – rašė sporto trenerė.


Tuo tarpu pirmadienį pamėgtame sostinės viešbutyje apsilankiusi Indrė nepabūgo įsiamžinti – kadrus, kuriuose moteris išbandė naują įvaizdį ir užsidėjo šviesaus atsplavio peruką, padarė jos mylimasis.

„Komandinis darbas“, – pažymėjo nuomonės formuotoja.

Delfi primena, kad prieš du mėnesius Indrė Burlinskaitė sekėjams pranešė skaudžią žinią – moteriai diagnozuotas kraujo vėžys. Apie tai ji prabilo asmeninėje „Instagram“ paskyroje, žinute sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Labas visiems, kas mane sekate ir laukiate naujienų iš manęs. Šiandien po truputį kraunamės daiktus. Ačiū Dievui, su manimi kartu važiuos Liudas. Važiuosim į Kauno klinikas, kur man bus atlikti tyrimai. Iš esmės diagnozė yra aiški ir daktaras man patvirtino; kad ir kaip aš norėčiau, niekas nepasikeis. Iš tiesų mes girdime apie įvairias nelaimes, baisias tragedijas, ligas, tai mintys natūraliai blokuoja nuo to, kad tau taip negali būti, taip niekada neatsitiks. Aš galvojau, kad man taip niekada neatsitiks. Ir šita žinia man buvo kaip perkūnas iš giedro dangaus.

Man diagnozuotas kraujo vėžys, piktybinis navikas tarpuplautyje, kuris yra net 8 centimetrų dydžio. Jis išplitęs, kiek jis išplitęs, sužinosim artimiausiu metu po rytojaus detalaus tyrimo. Teisybė, turėjau savaitę laiko prie to pratintis, nes pirminė diagnozė buvo gauta prieš savaitę laiko po tomografijos atsakymo. Dabar prisimenu, aš tvarkiausi nagus pas savo Jurgą ir perskaičiau e.sveikata.lt, kad man rastas navikas, tai tą akimirką galvojau nualpsiu. Paskui po truputį stengiausi priimti šitą mintį, nes kitaip nebus, nes tiesiog atsirado ir man nieko nebelieka, kaip stoti į kovą ir nugalėti. Kol kas nežinau, koks bus taikytas gydymas, ta kelionė prasidės jau penktadienį, mane paguldys į ligoninę. Dar savo kelio nežinau, bet įsivaizduoju, kad manęs laukia visko daug. Ir visą laiką svarbiausia, kad artimas žmogus šalia“, – papasakojo Indrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)