Vasariškai šiltą ketvirtadienio vakarą verslininkai vakariene mėgavosi vieno sostinės restoranų terasoje.

Mylimosios gimtinėje besilankantis J. Caudwellas ir žinomas lietuvių verslininkas kiek nustebo išvydę fotoaparato objektyvą, tačiau maloniai nusišypsojo.

Delfi primena, kad Johnas ir Modesta dar šį pavasarį atšventė septynerių metų draugystės sukaktį.

„Šiandien mes su Johnu švenčiame 7 metų draugystės sukaktį. Ačiū tau už gražiausią dovaną pasaulyje – šeimą“, – šių metų balandį rašė Modesta instagrame.

Moters parašytus žodžius išraiškingai pavaizdavo ir įkelta nuotraukoje, kurioje ji įsiamžinusi su mylimuoju ir kiek daugiau nei prieš mėnesį gimusiu sūnumi.


Draugystės pradžią prisiminė ir Johnas – socialiniuose tinkluose jis pasidalino žinute apie jųdviejų pažintį.

„Modestą sutikau prieš septynerius metus ant dviračio – tuo metu rinkau lėšas @caudwellchildren. Tiek labdara, tiek dviračių sportas išliko vienais svarbiausių dalykų bendrame mūsų gyvenime.

Žinoma, dabar minėdami pažinties metines tai darome kartu su mažiausiu mūsų šeimos nariu – sūneliu Williamu Johnu.

Modesta šią savaitę pirmą kartą po sūnaus gimimo prisijungė prie manęs ant dviračio. Tokie pasivažinėjimai mus lydėjo 7 metus – ir mes žengiame toliau! Su sukaktimi, mieloji”, – prabėgusius metus apibūdina J. Caudwellas.


Buvusi olimpietė, 37-erių M. Vžesniauskaitė su britų milijardieriumi neseniai susilaukė antros atžalos. Ji taip pat augina sūnų Leondardą iš pirmosios santuokos.

„Manau, kad visą gyvenimą ieškojau tokio vyro, kaip Johnas. Man nereikia prabangos, tik žmogaus, kuriuo galėčiau pasitikėti ir kuris mane gerbia. Johnas man visa tai suteikia. Man patinka mūsų gyvenimas, kuris primena nuotykį, mes labai laimingi. Jis man – viskas, todėl nekantrauju susilaukti mudviejų kūdikio“, – dar prieš Williamo Johno gimimą sakė M. Vžesniauskaitė.

J. Caudwellas, sėkmingai išvystęs komunikacijų verslą „Phones4u“, gali mėgautis neribota prabanga. Nors bendrovę ir pardavė, jo turtas skaičiuojamas milijardais, skelbia „The Sun“.

J. Caudwellas gimė 1952 metų spalio 7 dieną, jis britų verslininkas milijardierius ir filantropas, įkūręs mobilių telefonų prekybos platformą „Phones4u“. 1987 metais Johnas kartu su broliu Brianu įkūrė bendrovę „Midland Mobile Phones“ ir pradėjo prekybą mobiliojo ryšio telefonais, tuo metu „Motorola“ telefonai kainavo po 1350 svarų. Netrukus verslas virto „Caudwell Group“, kuriai priklausė ir mobiliojo ryšio tiekėjas „Singlepoint“ ir „Phones4u“. 2003 metais J. Caudwellas už 405 mln. svarų „Singlepoint“ pardavė „Vodafone“, o 2006 metais už 1,5 mlrd. svarų ir „Phones4u“ imperiją.

Remiantis 2020 metų „Sunday Times Rich List“, jo turtas vertas 1,566 mlrd. svarų – 10 mln. svarų mažiau nei 2019 metais. Skaičiuojama, kad turtas galėjo sumažėti dėl ambicingo prabangaus būsto Londone remonto projekto. Jis – 91-asis turtingiausių sąraše. Šiandien jis yra aktyvus filantropas, prižadėjęs išdalyti 70 proc. savo turto ir pareiškęs, kad „palikti savo vaikams milijardą svarų sterlingų niekada nebus geras sprendimas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (149)