„Mes su Kristupu pagalvojome, kad namuose turime daug labai mylėtų, bet jau „išaugtų“ žaislų. Jie nėra nauji, bet juose tiek daug meilės ir gerų emocijų... O kažkam galbūt tik tiek ir trūksta iki Kalėdų stebuklo.

Tad sukūrėme FB labdaros grupę „Dalinkimės Kalėdomis“. Junkitės ir Jūs! Kelkite nebereikalingus vaikiškus žaislus, daiktus ir dalinkitės gerumu ir Kalėdomis su kitais!

Ši FB grupė yra savarankiška labdaros platforma, kurioje grupės nariai savanoriškai ir neatlygintinai, labdaros tikslais, tarpusavyje keičiasi asmeniniais daiktais. Siuntėjas ir gavėjas dėl daikto perdavimo sąlygų susitaria tarpusavyje. Grupės įkūrėjai grupės veikloje dalyvauja tik kaip paprasti grupės nariai ir neneša jokios atsakomybės už kitų grupės narių veiksmus. Bet kokia reklama grupėje nėra toleruojama.

Kūrėjai – Danielius ir Kristupas Bunkus“, – rašoma viešos feisbuko grupės aprašyme.

Kristupas Bunkus

Tiesa, kiek vėliau, jau praėjus Kalėdoms, grupės pavadinimas buvo pakeistas į „Dalinkimės gerumu“. Kaip Delfi tikino D. Bunkus, taip nutiko savaime.

„Idėja kilo tuomet, kai pamatėm, kad daug Kristupo žaislų ir rūbų jau „išaugti“, o buvo dar beveik nauji. Artėjo Kalėdos, tad su Kristupu viską surinkome, paskelbėme grupėje ir išsiuntėme žaislus naujam gyvenimui. Padarėme šventę ir sau, ir kitiems. O kai žmonės ir toliau nenustojo keistis daiktais, pakeitėme pavadinimą iš „Dalinkimės Kalėdomis“ į „Dalinkimės gerumu“. Grupė sėkmingai veikia iki šiol“, – sakė Danielius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)