Apie mirtį B. Petrikytė pranešė ir feisbuke. Teigiama, kad dėl močiutės išėjimo Anapilin liūdi ir anūkai, tarp kurių Birutės dukra, dainininkė Andželika Petrikytė

„Gyvenimas tau duotas vienas. Ir kiekvieną dieną tu turi pragyventi taip, kad liktų gražus prisiminimas, turi džiaugtis kita, ateinančia diena. Mūsų trumpas gyvenimas yra visoks ir labai svarbu skirti laiko, dėmesio savo artimiesiems, būtina branginti tas praleistas akimirkas su artimiausiais žmonėmis, nes tai tik ir išlieka. Svarbu sau susidėlioti dėl ko mes gyvename, kad mes esame tik svečiai šioje žemėje.

Savo mamai esu dėkinga už daug ką, bet ypač už energiją ir už neblėstantį išorinį grožį, gebėjimą nepasiduoti gyvenimo negandoms ir visada išlikti pozityvia. Mama, tu mums buvai ir liksi amžinai brangi. Dėl to turime kažką gero padaryti kitam žmogui, draugui, bičiuliui nedelsiant... Gyvenimas – trumpas kaip akimirka...“, – net sunkią akimirką stengiasi išlikti pozityvi B. Petrikytė.

Birutės Petrikytės šeimoje – netektis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)