„Mes jau kurį laiką esame išsiskyrę. Tiesiog nenorėjome to pasakoti ir atvirauti apie savo asmeninį gyvenimą. Tegu tai būna mūsų mažytė paslaptis, kodėl mes esame ne kartu“, - DELFI kalbėjo Mia.

Sekmadienį E. Jankauskas pastebėtas vaikštinėjantis Vilniaus senamiestyje su jauna šviesiaplauke. Vyras buvo meiliai apkabinęs savo draugę per liemenį.

DELFI susisiekus su E. Jankausku ir pasiteiravus, kas ta naujoji mergina, pelniusi jo simpatiją, vyras sakė, kad apie asmeninį gyvenimą neatvirauja.

Gegužės mėnesį dainininkė socialiniame tinklalapyje jau buvo paskelbusi apie skyrybas su E. Jankausku. „Ir vis dėlto, su giliu liūdesiu turiu pranešti, kad visi vyrai kiaulės... O tie, kurie dar nespėjo tokiais pabūti, tegul susimąsto... Amen...“, – tada rašė dainininkė. Tiesa, vėliau pora susitaikė ir džiaugėsi vienas kito draugija iki šių skyrybų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)